Brårupvej 200

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1120
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 84 m2
  • Grundareal: 502 m2
  • Antal plan: 3
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1937
  • Energimærke: E

Beskrivelse

HYGGELIG FAMILIEBOLIG PÅ BLIND VEJ

Som en hyggelig villa ligger Brårupvej 200 klar til at modtage en ny familie med nye drømme. Kom med indenfor i et helt igennem dejligt hjem, der åbner mulighederne i alle retninger.

Med nr. 200 på murstensfacaden ligger det charmerende hus og tager sig godt ud for enden af den lukkede vej. Den flisebelagte indkørsel fører op til husets velholdte garage, hvor bilen kan stå trygt og godt, og hvorfra der er adgang til haven.

En grøn oase omkranset af buske, hæk og grønne trækroner lader familiens udendørs udfoldelser forblive 100% private. Så kan alt fra ivrige fodboldkampe og lækre grillmiddage nydes bare i familiens skød, alt imens solen forsvinder i horisonten mod vest.

Haven er idyllisk – det samme er indretningen. Selve huset er opført i 1937 og er siden det holdt som et ægte hjem. Planløsningen består af en stueplan med stue, køkken, bryggers, badeværelse, entré og et godt disp. rum samt en lille udestue. Og på førstesalen findes endnu to værelser. Dertil kommer et praktisk kælderareal i form af et disponibelt rum til julepynten.

Generelt set er indretningsstilen lys – det skyldes bl.a. de mange store vinduespartier, der er med til at invitere dagslyset ind i alle hjørner, og for at bringe varme til rummene er der masser af naturmaterialer og nydelige detaljer. Overalt er herligheden funktionel. Se bare på køkkenet med god opbevaringsplads, gaskomfur og køkkenborde som arbejdsareal, der inviterer til masser af delikat madlavning. Huset trænger dog til nye beboere, der ønsker at sætte sit eget præg på det hele.

Beliggenheden er også ideel for børnefamilien, der kommer til at bo tæt på skole og indkøb, som nemt kan nås til fods eller på cykel. På de varme sommerdage kan I sætte kursen mod KCL Badeland, hvor I kan boltre jer i bølgebassinet, nyde livet i spabadet eller svømme om kap i 50 meter bassinet, alt sammen bare fem minutters cykeltur herfra. Og når I trænger til luftforandring, så ligger Skive midtby inden for cykelafstand og lokker med alt fra kulturoplevelser og naturskønne områder til shopping, spisesteder og caféliv.

Velkommen.

Kontakt