Brårupvej 46

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1397
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 90 m2
  • Grundareal: 620 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1941
  • Ombygget: 2002
  • Energimærke: C

3D TOUR

Beskrivelse

MEGET HYGGELIG OG VELHOLDT BOLIG

Som en hyggelig villa ligger Brårupvej 46 klar til at modtage en ny familie med nye drømme. Kom med indenfor i et helt igennem dejligt hjem, der åbner mulighederne i alle retninger. Med nr. 46 på facaden ligger det charmerende hus og tager sig godt ud. Den flisebelagte indkørsel fører optil husets skønne murede garage, hvor bilen kan stå trygt og godt, og hvor der også er indrettet et dejligt hobbyrum. En grøn oase omkranset af buske, hæk og grønne trækroner lader familiens udendørs udfoldelser forblive 100% private. Så kan alt fra ivrige fodboldkampe og lækre grillmiddage nydes i familiens skød, alt imens solen forsvinder i horisonten mod vest.

Haven er idyllisk – det samme er indretningen. Selve huset er opført i 1947 og er siden det, holdt som et ægte hjem. Der er endvidere løbende blevet gennemgribende moderniseret, så det i dag fremstår indflytningsklar. Planløsningen består af en stueplan med entré, opholdsstue, udestue, køkken med spiseplads, badeværelse og et soveværelse. Og i den fine kælder med god loftshøjde er der indrettet med 3 store disponible rum, et hobbyrum, samt et toilet. Denne kælder har masser af anvendelsesmuligheder, fx til hobbyaktiviteter eller som aktivitetsrum til de store børn, så der er plads til at få besøg af kammeraterne, mens de voksne kan nyde stilheden ovenpå.

Generelt set er indretningsstilen lys – det skyldes bl.a. de mange storevinduespartier, der er med til at invitere dagslyset ind i alle hjørner. Overalt er herligheden funktionel. Som en ekstra detalje kan nævnes, at der er et stort loftsrum, hvor der er mulighed for ekstra opbevaring, og der er allerede etableret 3 ovenlysvinduer, da der blev lagt nye tagsten på huset.

Beliggenheden er også ideel for børnefamilien, der kommer til at bo tæt på skole og indkøb, som nemt kan nås til fods eller på cykel. På de varme sommerdage kan I sætte kursen mod KCL Badeland, hvor I kan boltre jer i bølgebassinet, nyde livet i spabadet eller svømme om kap i 50 meter bassinet, alt sammen indenfor en få minutters cykeltur herfra. Og når I trænger til luftforandring, så ligger Skive midtby inden for cykelafstand og lokker med alt fra kulturoplevelser og naturskønne områder til shopping, spisesteder og caféliv.

Vi står klar til en fremvisning.

Kontakt