Bragesvej 14

  • 138 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 138 m2
  • Grundareal: 810 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1998
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen til Bragesvej 14 i Skive, her på adressen kan vi nu byde indenfor i denne gedigne etplansvilla, der er helt perfekt for børnefamilien og indeholder hele pakken: En børnevenlig beliggenhed på en lukket villavej, et flot og indflytningsklart indre med værelser nok til alle, en hyggelig have med gode terrassemiljøer plus et helt fantastisk fællesareal, der ligger for enden af den blinde vej.

Ejendommen råder over 138 kvadratmeter bolig samt et udhus på 10 kvadratmeter, der kan indrettes lige efter jeres behov. Udover de skønne, solrige terrassemiljøer finder I også en carport til bilparkering og et cykelskur.

Villaen er fra 1998, og alt i huset fremstår flot og velholdt. Indenfor mærker man den nye stil med lyse rum og flotte lofter, der er ført helt til kip. Alt lige fra de lyse trægulve i Kährs Ask, der matcher lofterne i hvid-ludet rustik, til det minimalistiske lyse køkken, der bliver brudt af de varme trænuancer. Her er masser skabsplads samt alle hårde hvidevarer. Den store vinkelstue med brændeovn breder sig ud i åben forbindelse, og herfra er der direkte udgang til haven. Samtidig råder villaen over fire gode værelser med skabsplads, et praktisk vaskebryggers med opbevaringsplads samt to fine badeværelser med bruseniche. Hele boligen har gulvvarme.

Villaen er beliggende i det populære Glattrup. Her venter en rolig og tryg hverdag, som er optimal for børnefamilien, der drømmer om at lade ungerne løbe frit i nabolaget uden nærliggende trafik og støj. Beliggenheden er også særdeles attraktiv på andre fronter. Kort mod øst finder I Skive Fjords brusende bølger, og I har alle Skives muligheder for indkøb, shopping, kultur og fritidstilbud kort fra hjemmet. Samtidig ligger villaen tæt på både skole, daginstitutioner samt mange andre uddannelsesinstitutioner.

Velkommen til denne flotte villa!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5