Bragesvej 22

 • 158 m2
 • 5
 • 2.295.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1927
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 158 m2
 • Grundareal: 768 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1998
 • Energimærke: C

Beskrivelse

Denne skønne villa, beliggende på Bragesvej 22 i det populære Glattrup, kan nu blive jeres nye hjem. Denne gedigne etplansvilla er helt perfekt for børnefamilien og indeholder hele pakken: En børnevenlig beliggenhed på en lukket villavej, et flot og indflytningsklart indre med værelser nok til alle, en hyggelig have med et dejligt terrassemiljø.

Den røde murstensvilla er opført i 1998 og har et areal på 158 kvm. Den helt rigtige størrelse til børnefamilien. Et hjem med lave varmeudgifter og gulvvarme. Og som en sjældenhed i dette kvarter, så hører der en fantastik lækker, indbygget og isoleret garage med stort hobbyrum til, på hele 51 kvm. En ønskedrøm for hobbymanden, bilentusiasten eller lignende.

Fra boligens indgang træder man ind i en stor og flot entré. Gennem en buet åbning kommer du til boligens bryggers, hvor der er god plads til at klare de praktiske gøremål. Endnu en buet åbning finder vi mellem det store og funktionelle køkken/alrum og to af de i alt fire værelser, som denne bolig råder over. De buede åbninger skiller sig ud fra de ellers traditionelle dørkarme, og det skaber et nyt og spændende udtryk.

Køkkenet er åbent ud mod alrummet, og det fremstår rigtig lyst og lækkert. Vinduerne sikrer et godt lysindfald, og dette skaber en behagelig atmosfære. Fra det store alrum, hvor der er plads til at hele familien kan samles, kan man træde udenfor ud på den store terrasse og ud i den flotte og meget overskuelige have. Herude er der god plads til masser af leg og spil, og med fliser hele vejen rundt om boligen, er det blevet gjort nemt at komme rundt på hele ejendommen.

Mellem stuen og alrummet er der en fransk dobbeltdør, og stuen fremstår som et rum, der vil fungere som familiens naturlige samlingspunkt. Stuen er med til at få boligen til at virke som et hjem, hvor man føler sig meget velkommen og tilpas.

Til villaens planløsning hører fire store og lyse værelser, hvor der er plads til det hele. I alle værelser er der indbyggede skabe, hvilket giver enormt gode opbevaringsmuligheder. Til boligen hører desuden to badeværelser, som begge er i tidløst hvidt look. Alle værelser, stue og alrum har fået nye lyse ege plankegulve for ca. 2 år siden, hvilket giver et godt ensartet og lyst indtryk.

I har alle Skives muligheder for indkøb, shopping, kultur og fritidstilbud kort fra hjemmet. Samtidig ligger villaen tæt på både skole, daginstitutioner samt mange andre uddannelsesinstitutioner.

Velkommen til et rummeligt hjem for hele familien.

Kontakt