Breumvej 29

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1483
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 249 m2
  • Grundareal: 2530 m2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1920
  • Ombygget: 1996
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Velkommen til denne nedlagte landejendom, som ligger lige uden for Breum og kun otte kilometer fra Roslev.

Her får du hele 249 kvadratmeter opført i 1920, hvor der er plads til at udfolde sig kreativt med hobbyprojekter indendørs og udendørs, og samtidig bo i et dejligt, naturskønt område tæt ved Limfjorden og kun 17 minutters kørsel i bil til Skive.

Man bydes velkommen indenfor i entréen, som fører videre til en lang fordelingsgang, hvorfra der er adgang til alle husets rum. Køkkenet fremstår velholdt og indbydende med sine lyse fronter og gulv, og her er god opbevaringsplads samt stor køkkenbordplade, så man kan lave middag til mange gæster. Fra køkkenet kan man fortsætte ind i den store vinkelstue, som rummer et utal af muligheder for at indrette sig med mange hyggelige kroge, sofahjørne, spise- og kontorplads. Fra stuen er der udgang til udestuen, der med sine store sydvendte vinduespartier har et fantastisk lysindfald, hvor man kan nyde den landlige ro og udsigten over grønne marker. Fra udestuen kan man via store skydedøre gå ud på terrassen og nyde solen om sommeren.

Fra stuen er der også trappe op til førstesalen, hvor man finder endnu en stue med altan og udsigt til det grønne. Boligens stueetage rummer desuden også tre gode værelser samt et disponibelt rum. Desuden er her stort bryggers, gæstetoilet og ikke mindst et stort og lækkert flisebadeværelse med både brus og spabad.

Hvad end man har af hobbyprojekter og pladskrævende interesser, finder man plads til det på ejendommen her, eftersom der på adressen både er et stort aktivitetsrum samt lade. Så om man drømmer om værksted, gildesal, hjemmebiograf eller noget helt fjerde, så er muligheden for det tilstede. Den omkringliggende grund er velholdt med stor gårdsplads med grus og have med gamle træer. Alt i alt fremstår ejendommen i velholdt stand såvel inde som ude.

Breum byder på alt, hvad man som familie har brug for. Her er daginstitution, skole, sportshal og dagligvarebutikker, så man skal ikke ret langt for at få sine behov stillet i dagligdagen. Og ønsker man shopping og specialbutikker, er der kun 16 km til Skive, som også har biograf, teater, bibliotek og handelsskole, teknisk skole og gymnasium.

Der er installeret nyt pillefyr i 2018, ligesom der er gennemgribende renoveret i fyrrum og hobbyværkstedet med nye vinduer og dør.

Velkommen til Breumvej 29!

Kontakt