Brøndumsgade 35

  • 108 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 108 m2
  • Grundareal: 463 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1932
  • Ombygget: 2011
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Et sjældent og æstetisk flot istandsat bygmesterhus i det centrale Skive. Huset er gennemgribende renoveret fra top til tå omkring 2005. Og vi taler om stort set alt lige fra bunden med omfangsdræn til nyt tag med halvvalm og flotte zinkbeklædte rytterkviste. Huset udstråler kvalitet og bl.a. kan nævnes at følgende er renoveret; træ-/aluvinduer, isolering, varmeanlæg, radiatorer, IHC net, elinstallationer, kloak, centralstøvsuger, køkken, badeværelser og indretning generelt. Og det er en af de fineste kældre i Skive, den er fuldt ud anvendelig.

Huset præsenterer sig overordentlig flot med en høj, hvidpudset sokkel, rød facade og teglstenstag. Selv om det er Skive midtby, så er der en skøn udsigt til Vinde bakke med vandtårnet i horisonten. Tilbagetrukket ligger indkørslen, der er belagt med brosten hele vejen ned til carporten og haven, som skråner på bagsiden af villaen. Således overrasker ejendommen med en underetage i samme niveau som haven med sin egen indgang og naturligt lysindfald. Man kan altså snildt se frem til hele tre anvendelige etager på Brøndumsgade 35.

Boligen lukker op i stueplan til en lille entre med trappe, som fører op på førstesalen. Herfra går døren op til stueetagens flotte fordelingsgang. Smukke, lyse trægulve fordeler sig over hele stueetagen og på førstesalen, mens et hvidt, uspoleret interiør, gør det nemt at sætte sit eget personlighedspræg. Man får et lyst, lille gæstetoilet mod gangen, før dørene går op til to fine stuer en suite og et lækkert køkkenalrum. Køkkenet er i hvidt, stilrent design med et romantisk islæt. Her får man alle hårde hvidevarer samt oplagt plads til at indrette spiseafdeling. Imens giver de to flotte stuer potentiale for tv-stue, opholdsrum eller noget helt tredje. Bedst af alt er terrassedørene, der byder udenfor til en stor, hævet altan mod aftensolen, hvor man kan betragte villakvarteret, mens solen går ned.

I dag er huset indrettet som 2-families villa, og øverst oppe viser en hel selvstændig afdeling sig med eget køkkenalrum, soveværelse og stue samt et imponerende badeværelse, der rummer vaskemaskine og separat bruseniche. Også underetagen er istandsat med privat tekøkken og vaskerum i ét, et pænt badeværelse med gode udluftningsvinduer samt to disponible lokaler, hvor man nemt kan udnytte lyset og den luftige atmosfære til eventuelle ungdomsafsnit eller hobbyaktiviteter. 

Ejendommen ligger fredeligt i et villakvarter tæt ved Skive Midtby og lige ved siden af dejlige, grønne områder ved Mosen, hvor man kan gå ture langs naturstien. Man har kun 500 meter til nærmeste Rema1000, og straks er man i gågaden, hvor butikker og fornøjelser til folk i alle aldre venter. Anlægget er bare 1000 meter fra adressen med velanlagte parkarealer samt Skive Stadion og Arenaen som populære trækplastre. Velkommen til Brøndumsgade 35!

Kontakt