Brøndumvej 59

 • 142 m2
 • 5
 • 895.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1053
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 142 m2
 • Grundareal: 872 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1964
 • Ombygget: 2015
 • Energimærke: D

Beskrivelse

På Brøndumvej 59 ligger denne rummelige villa med udsigt til åbne marker. Ejendommen byder på i alt 142 kvadratmeter bolig fordelt over ét plan, og derudover får I også en stor garage, som snildt kan benyttes til både bilparkering og opbevaring, med et stort hobbyværksted i forlængelse.

Huset er også omkranset af en dejlig havegrund, som uden tvivl vil trylle et smil frem på jeres læber. Den er veltrimmet med fine buske og bede, og i det lune halvår har man virkelig glæde af terrassen, som vender perfekt mod syd med sol hele dagen. Terrassen lægger sig i forbindelse med den skønneste udestue, som lige forlænger udesæsonen med en måned eller to i hver ende.

Indendørs er den hyggelige og varme stemning gennemgående. Planløsningen er helt ideel, og den er perfekt for børnefamilien eller parret, uanset om I er unge, eller om ungerne er fløjet fra reden.

Boligen byder på et funktionelt køkken med alle hårde hvidevarer, og ved siden af breder den store spisestue og stue sig ud og udgør det perfekte samlingspunkt. Fra stuen er der adgang til udestuen, og derudover får I tre værelser, et praktisk vaskebryggers og et badeværelse i hvide fliser med bruseniche.

Villaen er beliggende i den hyggelige landsby, Hem, som ligger kort fra Skive. Her i byen ligger alt stort set indenfor 1.000 meter. Byen har sin egen skole, idrætshal, sportsplads, et ældrecenter og en købmand, og samtidig er den omkranset af den skønneste natur med langstrakte vidder og grønne marker. Skive midtby ligger kun 6 kilometer fra hoveddøren og byder på alt, hvad hjertet kan begære. Med rigtig gode busforbindelser, har I mange muligheder for at komme til og fra.

Velkommen!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5