Brombærvej 60

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1811
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 134 m2
  • Grundareal: 936 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1977
  • Energimærke: C

3D TOUR

Beskrivelse

Er I på udkig efter en velholdt villa med plads til børnefamilien, gode rum og et stort opholdsrum med direkte udgang til den hyggelige, ugenerte have? Så er I kommet til den rigtige matrikel.

Vi har nemlig den store fornøjelse at byde jer velkommen til denne 134 kvm. store, veludnyttede familievenlige bolig beliggende i det mindst lige så familie- og børnevenlige Resen i den nordlige del af Skive. Resen emmer af børnefamilier, og det er der en god grund til, da nærmiljøet huser alt, der skal til for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed for både store og små. Her finder I nemlig alt fra masser af gode indkøbsmuligheder, skoler, institutioner, sports- og fritidsaktiviteter. Tilmed kan I på en rask cykeltur komme hurtigt ind til centrum af Skive med alle de mange gode butikker, restauranter og caféer. Fra boligen her vil de små poder kun have en gåtur på 300 meter til hoveddøren på Resen Skole og sportshal, så jeres børn vil elske at bo her. Nabolaget byder også på lukkede stisystemer, hvorfor selv de mindste kan komme trygt frem til dagens gøremål.

Og lad os så tage et kig på selve boligen, der fordeler sig over 134 veldisponerede kvm. Boligen spreder sig over alt fra tre gode værelser, et badeværelse med kar og brus, et fint gæstetoilet med bruser, en lys entré, en baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler, til et godt køkken med masser af bordplads samt plads til spisebord, og sidst, men ikke mindst, finder I den store stue med mulighed for både at indrette spiseområde og sofahjørne, herfra I har direkte udgang til det skønne syd/vest vendte terrasseareal.

Terrassearealet fungerer nærmest som en ekstra dimension til boligen, da I her kan nyde et hav af lune sommeraftener med grill og afslapning, mens de mindste leger ude i den store, grønne have, der tilmed er nem at pleje.

Huset fremstår meget velholdt, og der er bl.a. udskiftet til træ/alu vinduer og døre. Endvidere har huset et rigtigt fint energimærke (C) og lave beregnede varmeudgifter på kr. 10.434 årligt jfr. energimærket.

Til denne bolig hører der en stor muret garage på hele 46 kvm, så hjemme-mekanikeren får gode betingelser her.

Kontakt