Brorsons Vej 13

 • 162 m2
 • 5
 • 1.095.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 2151
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 162 m2
 • Grundareal: 1173 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 1962
 • Ombygget: 1982
 • Energimærke: E

Beskrivelse

SKØN 5-VÆRELSES VILLA I SKIVE

Går I og leder efter den perfekte hjemlige base, hvor hele familien kan slå sig ned? Så er Brorsonsvej 13 muligvis noget for jer. Her får I en dejlig villa i ét plan fra 1962 på 162 m2, der bl.a. udmærker sig med fem værelser, en stor have og en carport. Og placeret i hyggelige Skive tæt på Skive fjord er I sikret både byliv og den rene, midtjyske natur – velkommen til!

Den store have giver anledninge til, at børnene kan løbe barfodede og frie rundt, mens I voksne snupper en kop kaffe på den lille terrasse. Hejs Dannebrog med flagstangen på mærkedage og inviter vennerne over til en bøf på grillen – udendørsarealerne giver masser af muligheder.

Hoveddøren åbner op for en entré med gulvtæppe og skabsplads. Den store stue byder på en pejs og er ligeledes beklædt med gulvtæppe, hvilket giver en dejlig, landlig stemning og en lyst til straks at smide skoene i hjemlige omgivelser. Samtidig giver de hvide murstensvægge og det hvide skråloft et moderne præg til rummet, og lysindfaldet strømmer ind fra de store vinduer og oplyser alle jeres bløde møbler. Her er også adgang til en udestue, hvor I kan nyde en udendørsstemning, selv når regnen falder ned.

Køkkenet består af pæne, lyse elementer og en flot træbordplade, hvor I kan være fælles om madlavningen. Rummet er stort nok til, at I kan indrette jer med et spisebord, og så vil opvaskemaskinen gøre den travle hverdag mere overkommelig. Fra køkkenet er der desuden adgang til et bryggers med vaskemaskine og skabe, hvor I kan klare alle de praktiske sager.

Endelig kan villaen prale af hele tre potentielle soveværelser, hvoraf det ene har indbygget skab. Værelserne har gode størrelser og byder – ligesom resten af hjemmet – på gulvtæppe og et gennemgående lyst udtryk med det hvide skråloft. Fra det ene værelse er der direkte adgang til eget badeværelse med brus, og rummet gør sig derfor særligt godt som forældresoveværelse. Om de to andre værelser skal bruges som børneværelser, kontor eller gæsteværelse, er helt op til jer. Èn ting er sikkert: de bløde gulvtæpper og det hvide udtryk overalt i hjemmet skaber de bedste forudsætninger for et hyggeligt og hjertevarmt hjem i lette og moderne omgivelser. Desuden indeholder villaen et stort badeværelse med brus, som man kan tilgå fra gangen, og fra udestuen får I adgang til et hobbyrum, hvor I kan give den gas med eventuelle kreative eller praktiske projekter.

Der er mange gode grunde til at slå rødder i Skive. Med Brorsonsvej 13 som base kommer I til at bo i et trygt kvarter, hvor det kun tager fem minutter at gå til Fakta og otte minutter at gå til Brårup Skole. Desuden ligger der en stor park tæt på, hvor I også finder en biograf, Kulturcenter Limfjord, Skive Idrætsklub, daginstitution og et badeland. Det tager syv minutter at cykle til Skives hyggelige centrum, men I kan også vælge at tage en familieudflugt til Skive Fjord, som ligger ti minutter væk på cyklen. Her i smukke Midtjylland er der noget for enhver smag.

Kontakt