Brorsons Vej 2

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1641
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 111 m2
  • Grundareal: 870 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1963
  • Ombygget: 2001
  • Energimærke: D

3D TOUR

Beskrivelse

Etplans villa i det attraktive Digterkvarter

Vi vender blikket mod Brorsons Vej 2, som er navnet på en attraktiv adresse i Skive, for her flytter I ind på en rolig villavej, og den ligger samtidig helt centralt med kun 200 meter til både Egeris Torv og Brårup Skole. Når I ankommer til adressen, bydes I velkommen af en klassisk etplans villa, og førstehåndsindtrykket er i top, for allerede udefra kan I fornemme, at der er lagt mange arbejdstimer i vedligeholdelsen. Huset er både moderniseret og velholdt, og haven står tilmed snorlige. I forbindelse med huset finder I desuden en carport samt et stort udhus.

Nu er det blevet tid til at udforske boligen, og her fortsætter de velholdte rammer, så I træder indenfor i et hjem med en lys og venlig atmosfære, der gør det nemt at føle sig hjemme. Hoveddøren åbner op til 111 kvadratmeter, som henvender sig til både seniorparret, der leder efter lidt færre kvadratmeter, og for førstegangskøberne, der leder efter et oplagt begynderhus, hvor der er plads til at stifte familie. Uanset hvem I er, så vil I sætte pris på alt fra den gode planløsning til den dejlige rumfornemmelse.

Turen starter i indgangen, hvor I som det allerførste kan glæde jer over de indbyggede skabe og bord med vask, samt plads til vaskesøjle. Herfra folder planløsningen sig ud med en afdeling med 2 værelser og et nydeligt badeværelse med bruseniche.

Hele hjemmet bindes sammen af to skønne rum, nemlig opholdsstuen og køkkenet, der står i åben forbindelse, og hvor I får rig mulighed for at mødes over madlavningen, en hyggelig hverdagsmiddag eller en festlig aften med hele familien. I stuen er der ikke sparet på kvadratmeterne, så her er god plads til jeres mange indretningsidéer, og derudover har I adgang til husets skønne udestue og et ekstra værelse. Udestuens vinduer lukker lyset indenfor og skaber samtidig en flydende overgang mellem inde og ude, så her kan I følge med i årstidernes skiften. Når sommeren melder sin ankomst, kan I rykke direkte udenfor, hvor den syd/vest vendte terrasse tager varmt imod jer. Her venter jer en lækker terrasse, der er godt lukket for vinden. Her kan I sidde med frit udsyn til haven, hvor træer og buske står i fuldt flor.

Der er mange gode grunde til at slå rødder her. Med Brorsonsvej 2 som base kommer I til at bo i et trygt kvarter, hvor det kun tager tre minutter at gå til Fakta og fem minutter at gå til Brårup Skole. Desuden åbner husets placering op for mange fritidsaktiviteter, da I også finder en biograf, Kulturcenter Limfjord, Skive Idrætsklub, daginstitution og et badeland. Det tager syv minutter at cykle til Skives hyggelige centrum, men I kan også vælge at tage en familieudflugt til Skive Fjord, som ligger ti minutter væk på cyklen.

Velkommen hjem!

Kontakt