Dåsbjergvej 36B

  • 173 m2
  • 6

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 173 m2
  • Grundareal: 2244 m2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1986
  • Ombygget: 1990
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Til den store familie med et solidt pladsbehov findes der her en fantastisk og spændende kvalitetsvilla, der kan tilfredsstille alle behov, man måtte have til en familievenlig bolig med fem værelser, stor grund og en helt unik planløsning. 

Vi har her med en etplansvilla på 173 kvm. at gøre, og her kommer man ikke til at mangle noget. Ejendommen blev opført i 1986 og ligger tilbagetrukket fra vejen på en stor grund på hele 2.244 kvm. Til huset hører også en rummelig carport med tilhørende værksted og redskabsrum.

Hele huset står i en fremragende stand med moderne køkken og bryggers i det store, åbne alrum, hvor der er ovenlysvinduer, der lukker masser af lys og luft indenfor.

Køkkenet er stilfuldt indrettet med hvide elementer, mørke overflader og plads nok til at chefkokken kan have adskillige assistenter med, når dagens måltid skal trylles frem. Resultatet kan nydes i spisekrogen i alrummet, men der er også mulighed for at have et større spisebord i stuen, hvis man har gæster på besøg. Når det danske sommervejr viser sig fra sin mest charmerende side, er det også en oplagt mulighed at nyde måltidet i den skønne havestue eller på terrassen.

Hele familien kan snildt samles i den rummelige stue, hvor der udover udgang til have og terrasse er en flot væghængt brændeovn, der leverer ekstra varme i den kolde tid. Der er fem værelser i huset, så børnene kan uden problemer få et værelse hver. Herudover er der en hems, der kan bruges til praktisk opbevaring. Huset byder desuden også på et stort badeværelse med bruseniche og et gæstetoilet samt et godt bryggers med vaskefaciliteter.

Der er gode forudsætninger for at udfolde sig i haven, hvis man har grønne fingre. I den solbeskinnede have er der masser af plads til at have køkkenhave, blomsterbede, drivhus og hvad man ellers kan finde på, uden at man nødvendigvis behøver at gøre det store indhug i græsplænen, hvor der ellers er plads til masser af børneleg.

Beliggenheden i den hyggelige landsby Vridsted byder ligeledes på alt, hvad en familie har brug for i hverdagen. Kun kort gåafstand fra adressen finder I både folkeskolen, idrætshal med boldbaner og daginstitution samt købmand. Ved byen er der desuden små skovområder, og Karup Å slanger sig vest for boligen. Vridsted har et aktivt foreningsliv og en aktiv idrætsforening, hvor I finder aktiviteter for både store og små. Den nærmeste større by er Skive, og hertil kommer man i løbet af ti minutters kørsel i bil, eller med bus fra stoppestedet, der er blot 100 meter fra boligen. Herfra kan man også tage bussen til Herning.

En virkelig skøn villa, som er godt indrettet og fremstår rigtig flot!  

Kontakt