Dåsbjergvej 70

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1570
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 254 m2
  • Grundareal: 2020 m2
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1910
  • Ombygget: 1997
  • Energimærke: D

Beskrivelse

STOR VILLA TIL FAMILIEN I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Kommentar fra ejendomsmægleren: "Jeg kan umuligt beskrive alle de muligheder denne villa har, først når man går rundt i dette unikke hus og ser den opvarmede garage samt hobbyrum, vil man forstå de oceaner af muligheder, der er for både den store og den lille familie. I det følgende har jeg alligevel forsøgt, men jeg vil meget hellere vise det hele frem."

Her venter skønne rammer til hele familien med rummelighed i højsædet, såvel inde som ude. Der venter en virkelig charmerende villa fra 1910, som i dag står yderst gennemrenoveret og med et flot ydre med den flotte klassiske murstensfacade og sortglaserede tagsten. Det flotte hus kan tilbyde hele 254 kvadratmeter, så der er masser af plads at boltre sig på. Der er bl.a. mulighed for at opdele til ungdomsafdeling og voksenafdeling. Alt sammen perfekt placeret på grunden, som byder på hele 2.020 kvadratmeter. Det betyder selvfølgelig også, at man får et dejligt havestykke, hvor der både er plads til afslapning på terrassen og boldspil dagen lang på plænen.

Indendørs kan huset tilbyde en lys og indbydende indretning. Huset byder i første omgang ind med en stor entré med god plads til overtøjet. I boligens ene afdeling finder vi et skønt køkken-alrum, hvor der er alt i hårde hvidevarer og masser af plads til de kulinariske udfoldelser. Fra alrummet er der desuden udgang til den skønneste overdækkede terrasse. Dertil kommer en spisestue og et stort bryggers og et lille gæstetoilet. Husets anden afdeling byder på fem værelser, endnu en stue med brændeovn og kontor annex og et rummeligt badeværelse med separat brus. I stuen er der det mest fantastiske lysindfald, idet der er åbnet op til bjælkelaget og videre op til kip. Fra stuen er der trappe til 1. sal, og med "bro" over det åbne bjælkelag. På 1. sal er husets 5. værelse og udgang til en hyggelig altan, der vender stik syd. Alt i alt et virkelig dejligt hus med uendelige muligheder!

Har du en pladskrævende hobby eller er du selvstændig og har brug for masser af plads, så har du hele 118 kvm udhus, der i dag er indrettet til både hobbyrum og opvarmet garage. Herudover er der dobbelt carport, fyrrum, hvor træpillefyret er placeret, og der er fra garagen endvidere adgang til det store loftsrum, hvor der er rige muligheder for lagerplads. Der er endvidere installeret stort solcelleanlæg, der sammen med træpillefyret gør huset meget energivenlig.

Med adresse på Dåsbjergvej 70 er du også garanteret en god beliggenhed, hvor du er omringet af skøn natur, der giver ro i sjælen. Området er karakteriseret ved et stærkt lokalt sammenhold, hvor folk kommer hinanden ved og engagerer sig i byens liv. Til trods for den landlige beliggenhed, så befinder du dig kun 5 km fra alle Skives muligheder, så du kommer ikke til at mangle noget med dette hjem som bopæl.

Huset er energivenligt, selv om det er en stor beboelse. Der er installeret solceller med en årlig overproduktion af el jfr. Energimærkning på 4.982 kWh – eller omregnet til kr. 11.258. Og sælger har en fin varmeøkonomi trods 254 kvm beboelse, idet sælger har haft et årligt forbrug af træpiller på ca. 8 tons, indkøbt til ca. kr. 2 pr. kg. Dermed har sælgers årlige varmeforbrug været ca. kr. 16.000.

Kontakt