Engelsborgvej 27

  • 88 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
  • Boligareal: 88 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 2006
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Denne lejlighed har den bedste beliggenhed for lys og sol, da den ligger mod syd/vest.

Velkommen til Engelsborgvej, et roligt kvarter, som ligger henslængt en kort cykeltur fra Viborgs hyggelige midtby. Velassorterede dagligvarebutikker, shoppemuligheder og spændende butikker er bare noget af det, der venter jer her. Viborg har det hele, og uanset om I vil på cafe, i biografen eller svømmehallen, så er I ikke mere end en cykeltur fra det hele. Børnene kan komme til skole på få minutter, og der er tilmed gode busforbindelser lige i nærheden. Nabolaget forvandles hurtigt til idylliske omgivelser, takket være de mange grønne parkområder, som indbyder til raske løbeture og picnic under åben himmel. Undallslund Skov ligger nærmest i baghaven, og her findes flere afmærkede vandreruter. Hvad mere kan man ønske sig? En bedre beliggenhed ses sjældent!

Denne lækre ejerlejlighed fra 2006 er attraktivt beliggende i stueplan og for enden af bygningen således, at solens varme stråler fra syd/vest har optimale betingelser i haven og på terrassen. 

Hvis I synes, at beliggenheden lyder som en drøm, så bare vent til I oplever lejligheden. Billederne taler for sig selv. Her får I en lækker bolig, med kræs for detaljerne og en perfekt planløsning, som både giver plads til familielivet og tosomheden. Indretningen er moderne og nutidig, med lyse fliser og separat bruseafsnit på badeværelset, samt et pragtfuldt køkken, som står klar til at opfylde drømmen for den passionerede hjemmekok. Her har I ikke bare de bedste opbevaringsløsninger og masser af bordplads, køkkenet byder også på indbyggede hvidevarer, og der kan tilmed nydes en skøn udsigt over omgivelserne imens gryderne simrer. Køkkenet ligger perfekt placeret i åben forbindelse til stuen, et pragtfuldt rum som indbyder til sofahygge og skønt samværd. Når aftenen falder på, kan I trække jer tilbage i lejlighedens to gode værelser, som både giver plads til forældresoveværelse og børneværelse. Badeværelset præsenterer sig med flotte lyse klinker og med separat brusehjørne. Som kronen på værket er der adgang til terrasse og have fra stuen til et dejligt udeliv, hvor dagen tilbringes i solen, imens den overdækkede terrasse danner de perfekte rammer, når aftenbrisen melder sin ankomst.

Her går boligdrømme i opfyldelse!

Kontakt