Engelsborgvej 27

  • 88 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Ejerlejlighed
  • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
  • Boligareal: 88 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 2006
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Denne lejlighed har den bedste beliggenhed for lys og sol, da den ligger mod syd/vest.

Velkommen til Engelsborgvej, et roligt kvarter, som ligger henslængt en kort cykeltur fra Viborgs hyggelige midtby. Velassorterede dagligvarebutikker, shoppemuligheder og spændende butikker er bare noget af det, der venter jer her. Viborg har det hele, og uanset om I vil på cafe, i biografen eller svømmehallen, så er I ikke mere end en cykeltur fra det hele. Børnene kan komme til skole på få minutter, og der er tilmed gode busforbindelser lige i nærheden. Nabolaget forvandles hurtigt til idylliske omgivelser, takket være de mange grønne parkområder, som indbyder til raske løbeture og picnic under åben himmel. Undallslund Skov ligger nærmest i baghaven, og her findes flere afmærkede vandreruter. Hvad mere kan man ønske sig? En bedre beliggenhed ses sjældent!

Denne lækre ejerlejlighed fra 2006 er attraktivt beliggende i stueplan og for enden af bygningen således, at solens varme stråler fra syd/vest har optimale betingelser i haven og på terrassen. 

Hvis I synes, at beliggenheden lyder som en drøm, så bare vent til I oplever lejligheden. Billederne taler for sig selv. Her får I en lækker bolig, med kræs for detaljerne og en perfekt planløsning, som både giver plads til familielivet og tosomheden. Indretningen er moderne og nutidig, med lyse fliser og separat bruseafsnit på badeværelset, samt et pragtfuldt køkken, som står klar til at opfylde drømmen for den passionerede hjemmekok. Her har I ikke bare de bedste opbevaringsløsninger og masser af bordplads, køkkenet byder også på indbyggede hvidevarer, og der kan tilmed nydes en skøn udsigt over omgivelserne imens gryderne simrer. Køkkenet ligger perfekt placeret i åben forbindelse til stuen, et pragtfuldt rum som indbyder til sofahygge og skønt samværd. Når aftenen falder på, kan I trække jer tilbage i lejlighedens to gode værelser, som både giver plads til forældresoveværelse og børneværelse. Badeværelset præsenterer sig med flotte lyse klinker og med separat brusehjørne. Som kronen på værket er der adgang til terrasse og have fra stuen til et dejligt udeliv, hvor dagen tilbringes i solen, imens den overdækkede terrasse danner de perfekte rammer, når aftenbrisen melder sin ankomst.

Her går boligdrømme i opfyldelse!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5