Fjordbjerg Ager 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2875
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 172 m2
  • Grundareal: 1632 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 2009
  • Energimærke: B

3D TOUR

Beskrivelse

FANTASTISK FJORDUDSIGT – 400 METER TIL VANDKANTEN

Kvalitetsvilla fra 2009 med panorama udsigt over Skive Fjord og med Skive by i horisonten.

I det eftertragtede område på Guldkysten udbydes nu denne villa med den skønneste beliggenhed, tæt på naturomgivelser. Villaen ligger kun 400 meter fra vandkanten, og det indbyder til en dejlig aftengåtur, mens I kan nyde solnedgangen og hinanden.

Huset er opført i 2 plan med indbygget stor dobbelt garage på hele 52 kvm med 2 porte, der styres med automatik. På 1. sal har I en del ekstra kvadratmeter I den fantastiske udestue, hvor fjordudsigten ikke er mindre skøn. Ejendommen er i gennemført og velholdt stil med fuldmurede vægge, rustikke klinker og ikke mindst en god planløsning med flotte lyse rum. Der er gulvvarme i hele boligen.

Villaens stueplan indeholder entré, der leder jer direkte ind til det store alrum, der er i åben forbindelse med køkkenet og med trappe til 1. sal. Det lyse køkken rummer alt hvad I har brug for, og såvel køkken som alrum har praktiske lyse gulvklinker. Endvidere har stueplan et dejligt stort værelse, et flot badeværelse med bruseniche, toilet og badmiljø med skabsplads, samt et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter, viktualierum og udgang til garagen.

På 1. sal er der en stor lys opholdsstue med udgang til den store udestue på ca. 28 kvm, hvor I kan nyde fjordudsigten i læ for vinden. Fra udestuen er der endvidere adgang til et godt depotrum på ca. 6 kvm. Her på 1. sal er der også et stort badeværelse, der er forsynet med bruseniche, badekar, toilet og lyst badmiljø. Endelig er der 3 gode værelser.

Huset ligger placeret på et 1.632 kvm grundstykke, hvor I bydes velkommen via en flot og præsentabel indkørsel. Der er rigeligt med terrassearealer, hvor I har mulighed for at nyde solen hele dagen og I snydes bestemt ikke for de mest fantastiske solnedgange her fra matriklen. Der er endvidere flisegang hele vejen rundt om huset og det meste af haven er udlagt til en kæmpe græsplæne, som børnene vil elske at udfolde sig på. Her er bare plads til alle. 

Drømmer I om en ejendom, der udstråler kvalitet og eksklusivitet, så skal denne perle af en villa opleves!

Kontakt