Frejasvej 41

  • 158 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 158 m2
  • Grundareal: 712 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1996
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Særdeles flot og familieegnet villa med skøn haveoase, i et særdeles børnevenligt område.

Læn dig tilbage og lad øjnene nyde synet af denne etplansperle, der slår sine folder i det attraktive kvarter i Glattrup i den sydlige del af Skive. Villaen egner sig perfekt til den større familie med små såvel som store børn. Har du en ideel rumfordeling, en privat haveoase med sydvendt terrasse og en rolig beliggenhed på en lukket villavej på din ønskeliste, så er Frejasvej 41 det helt rigtige valg.

Ejendommen er opført i ’96 for enden af en stikvej, hvor de bagvedliggende grønne arealer og gode cykelstier danner trygge rammer for både børneleg i det fri og idylliske gåture. Også husets baghave sætter scenen for fremtidens talrige udestunder, for her byder en overskuelig have ind med en grøn plæne og diverse bede. De mange hyggekroge er ideelle skyggespots eller gemmesteder til børneleg, og på den lækre, afskærmede fliseterrasse kan hele familien læne sig tilbage i sommersolen med en forfriskning i hånden. Foran huset leder indkørslen hen til en stor carport med sideliggende redskabsrum og skur.

Ja, den udvendige indretning kunne næsten ikke være bedre, og samme stil videreføres inden døre, hvor hoveddøren leder ind til en rummelig entré. Også husets praktiske bryggers har egen indgang, og her får man det ideelle rum til både opbevaring samt søndagsvaskerier. Herfra går turen videre ind til det lyse og åbne køkken-alrum, hvor et trelænget køkken i sæbebehandlet ask med indbyggede hårde hvidevarer står klar. Når aftensmåltiderne er tilberedt kan de nydes ved den sideliggende spiseplads, hvorfra der desuden er udgang til terrassen. Gennem de franske døre venter en stor opholdsstue, hvor de mange hyggekroge garanterer fuldkommen afstresning og ro.

Udover de fabelagtige opholdsrum byder villaen også på en ideel "børneafdeling" med tre værelser og et badeværelse, samt en "voksenafdeling" med stort forældresoveværelse og endnu et badeværelse.

Her får man i sandhed et familievenligt hus, og også beliggenheden hører til den familievenlige kategori – adressen placerer sig nemlig i nærheden af både skole, indkøb, gymnasium, transportforbindelser og en kort cykeltur fra centrum.

Hvad mere kan man ønske sig? Vi står klar med en fremvisning!

Kontakt