Frødalvej 9

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 901
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 100 m2
  • Grundareal: 842 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1966
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Hem har det hele – både naturskønne omgivelser og alt, hvad hverdagen kræver. Den lille landsby ligger omkranset af åbne marker, og her venter jer en tilværelse med frisk luft og højt til himlen. I flytter nærmere bestemt ind på en fredelig og lukket villavej, hvor denne dejlige etplansvilla venter på nye ejere. Der er tale om en klassisk gulstensvilla, og foruden selve huset får I også glæde af et redskabsskur og en garage.

Når I har parkeret bilen, kan I bevæge jer indenfor i entréen, som sørger for et godt førstehåndsindtryk. Rummet er indrettet med hvide vægge og grå gulvklinker, og her er en lys og venlig atmosfære. Og den gode rumfornemmelse fortsætter gennem hele hjemmet, for de mange vinduer sørger for at fylde hjemmet med dagslys. Fordelingsentréen giver jer blandt andet adgang til et badeværelse med badekar og to fine værelser, hvoraf det ene er indrettet med en stor skabsvæg, som sørger for rigelig plads til garderoben.

Derudover leder entréen jer også videre til det store stuemiljø, hvor lyset strømmer ind gennem de brede, sydvendte vinduespartier. Her kan I indrette jer med både sofaarrangement og spiseplads, og der er direkte adgang til køkkenet, så I kan hurtigt få middagen på bordet. I køkkenet er der desuden plads til en lille hyggekrog, hvor morgenkaffen kan indtages i fred og ro, inden dagen går i gang. Herfra kan I træde et par trin ned, hvor I finder endnu et indgangsparti og et fyrrum med plads til både hobbyrum og diverse opbevaringsløsninger. Og når sommervejret for alvor gør sit indtog, kan I rykke udenfor og nyde godt af de mange solrige bonuskvadratmeter i haven. Her vil udelivet blomstre i de grønne omgivelser, hvor I kan følge solen dagen lang.

Alt dette tilsættes en adresse, som på én gang er både bynær, naturrig og fredelig. I har gåafstand til de daglige gøremål, for kun 350 meter fra jeres hoveddør ligger den lokale købmand, og er der et barn i hjemmet, vil I glæde jer over, at der er samme afstand til både skole og daginstitution. Derudover har I under ti minutters kørsel ind til Skive, som frister med både små caféer, spisesteder og spændende butikker.

Velkommen til Frødalvej 9 – et skønt hjem for alt fra den nystartede familie til seniorparret, der leder efter nye rammer.

Kontakt