Glyngørevej 74

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1314
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 165 m2
  • Grundareal: 4622 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1973
  • Energimærke: E

3D TOUR

FLYFOTO

Beskrivelse

Fredfyldt beliggende villa med stor grund på 4.622 kvm.

Med skøn udsigt til åbne marker og den smukkeste natur, ligger denne hyggelige villa med masser af plads til familie og hobbyliv samlet i én pakke. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre går drømmen i opfyldelse her på Glyngørevej 74 med godt 6 km til byskiltet i Skive.

Til daglig kan I først og fremmest se frem til et liv med plads til store armbevægelser her ved jeres helt eget fristed, hvor bolig og passion er samlet i ét. Boligen er på 165 kvm og er løbende blevet moderniseret – resultatet taler for sig selv og I kan bare læne jer tilbage og rykke jeres flyttekasser ind med det samme i de skønne rammer. Indretningen er lys og venlig, og skaber en rigtig hyggelig atmosfære. Villaens indretning passer perfekt til den pladskrævende familie.

I har mulighed for at indrette jer med fire værelser i alt, hvoraf de to har en dejlig hems. Husets hjerterum er uden tvivl det dejlige køkken alrum, hvor der er god plads til at lade kokken udfolde sig, mens den øvrige familie kan samles ved det store spisebord. Køkkenet er åbent og har et skønt lysindfald med masser af dagslys. Fra alrummet kommer I til den store opholdsstue. Her i stuen får I rigeligt med plads til den store sofagruppe og eventuelt et læsehjørne eller et skrivebord. Fra stuen er der endvidere udgang til både en vestvendt og en sydvendt terrasse. Huset rummer herudover både et gæstetoilet og et stort badeværelse med bruseniche, hvilket er yderst praktisk, når hele jeres store familie skal være klar, parat til start – ud af døren! Endvidere fremviser stueplanet et funktionelt bryggers til hverdagens huslige pligter.

Boligen opvarmes med naturgas med en kondenserende gaskedel, der er placeret i bryggerset. Sælgers faktiske forbrug af naturgas for perioden 01.05.2020 – 01.05.2021 har været i alt kr. 9.864

Til denne villa hører også et stort garageanlæg på 75 kvm med 2 porte, så der er rigeligt med plads til familiens vognpark. Disse faciliteter er simpelthen et sandt drømmescenarie for hobbymekanikeren. For enden af garagen er der indrettet med 2 gode disponible rum, hvor I har mulighed for at udfolde jer med forskellige hobbyaktiviteter.

Udenfor får I også masser af muligheder for skønne fællesaktiviteter i haven, hvor der er indrettet med shelter, drivhus og et hønsehus, så I kan hente jeres egne æg hver dag, foruden en dejlig køkkenhave, hvis I har grønne fingre.

Billederne taler vist for sig selv! Vi er klar med en fremvisning.

Kontakt