Grønningen 4

 • 175 m2
 • 8
 • 1.795.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1937
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 175 m2
 • Grundareal: 801 m2
 • Værelser / stuer: 8
 • Byggeår: 1959
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Det er yderst passende for denne villa at have adresse på Grønningen 4, da den ligger tæt på nogle af de smukkeste grønne områder i Skive. Tilmed ligger huset højt placeret, så man fra stuen kan se Krabbesholm Skov. Endvidere er der kort afstand til Feldingbækparkens vidder samt Dyreskuepladsen. Det samme gør sig gældende for handels- og gågademiljøet som ligger små 700 meter fra ejendommen. Her befinder man sig kort sagt helt ideelt i grænselandet mellem by og natur i en dejlig stor villa, hvor alle muligheder ligger åbne!

Villaen fremtræder i flot stand ud mod vejen og præsenterer både en god, lukket garage på 30 kvadratmeter samt en dejlig nem have, hvor man kan sætte sit eget præg med blomsterbede eller frugttræer, som kan berige jer om nogle år.

Med lidt istandsættelse hist og her kunne denne herskabelige villa blive intet mindre end helt unik.

I stueplan kommer de herskabelige detaljer særligt til udtryk i de to rummelige stuer, der placerer sig i forlængelse af hinanden, kun adskilt af en dobbeltdør. Fra den ene stue kan man videre trække ud i udestuen, der især er et favoritsted i sommerperioden. Her kan man  slå skydedøren til side og træde frit ud i haven. Stueplan indeholder selvfølgelig også: Et hyggeligt spisekøkken i en lys stil, entre, gæstetoilet, badeværelse og ikke mindst tre gode værelser.

Planløsningen afslører som en ekstra bonus en dejlig stor kælderetage på hele 81 kvadratmeter, hvor samtlige af de disponible rum er i rigtig god stand. Her kan den store familie få ekstra god plads. Fx kan der indrettes tenagerafdeling, fælles aktivitetsrum eller motionsrum for hele familien. Hele kælderen har en rigtig god loftshøjde, så kun fantasien sætter grænser for anvendelsen.

En central perle med mulighed for at sætte sit eget præg.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5