Grønningen 4

 • 175 m2
 • 8
 • 1.695.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1937
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 175 m2
 • Grundareal: 801 m2
 • Værelser / stuer: 8
 • Byggeår: 1959
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Det er yderst passende for denne villa at have adresse på Grønningen 4, da den ligger tæt på nogle af de smukkeste grønne og maritime områder i Skive. Her befinder man sig kort sagt helt ideelt i grænselandet mellem by og natur i en dejlig stor villa, hvor alle muligheder ligger åbne!

Villaen, som er på 175 kvm., fremtræder i flot stand ud mod vejen og præsenterer både en god, lukket garage på 30 kvadratmeter samt en dejlig nem have. 

I to særdeles rummelige etager gør villaen sig til med god plads, som især bør få børnefamilierne til at slå øjnene op. Med lidt istandsættelse hist og her kunne denne herskabelige villa blive intet mindre end helt unik; en skøn forening af noget autentisk med et friskt pust.

I stueniveau kommer de herskabelige detaljer særligt til udtryk i de to rummelige stuer, der placerer sig i forlængelse af hinanden, kun adskilt af en bred dørkarm. Fra den ene stue kan man videre trække ud i den skønne udestue, der især er et favoritsted i sommerperioden. Stueplan indeholder selvfølgelig også et hyggeligt spisekøkken i en flot, nyere stil, samt et gæstetoilet og badeværelse og ikke mindst tre gode værelser.

Planløsningen afslører som en ekstra bonus en dejlig stor kælderetage på hele 81 kvadratmeter, hvor samtlige af de disponible rum er i rigtig god stand, så de kan inddrages til den øvrige bolig. 

En central perle med mulighed for at sætte sit eget præg.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5