Grønningen 9

  • 115 m2
  • 2

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 115 m2
  • Grundareal: 1005 m2
  • Værelser / stuer: 2
  • Byggeår: 1966
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Etplans villa i midtbyen – velholdt og med stor sydvendt have

Vender vi blikket mod Grønningen 9, som er navnet på en attraktiv adresse i Skive, for her flytter I ind på en rolig villavej, og den ligger samtidig helt centralt med kort afstand til både indkøb og byens stemningsfulde handelsliv. Når I ankommer til adressen, bydes I velkommen af en klassisk etplans villa, og førstehåndsindtrykket er i top, for allerede udefra kan I fornemme, at der er lagt mange arbejdstimer i vedligeholdelsen; forhaven står snorlige, og villaen præsenterer sig flot med sin traditionelle murstensfacade og de småsprossede vinduespartier. I forbindelse med huset finder I desuden en garage med fine forhold for familiens køretøj, og her venter jer en overraskelse, for herfra er der adgang til en praktisk kælder. I får nemlig 25 bonuskvadratmeter med tre disponible rum, hvor I kan udleve drømmen om alt fra viktualierum til hobbyrum.

Nu er det blevet tid til at udforske boligen, og her fortsætter de velholdte rammer, så I træder indenfor i et hjem med en lys og venlig atmosfære, der gør det nemt at føle sig hjemme. Hoveddøren åbner op til 115 kvadratmeter, som henvender sig til seniorparret, der leder efter lidt færre kvadratmeter, men det kan også blive et perfekt hjem for førstegangskøberne, der leder efter et oplagt begynderhus, hvor der er plads til at stifte familie. Uanset hvem I er, så vil I sætte pris på alt fra den gode planløsning til den dejlige rumfornemmelse.

Turen starter i entréen, hvor I som det allerførste kan glæde jer over det indbyggede skab, der sørger for fin plads til overtøjet. Herfra folder planløsningen sig ud med en separat værelsesafdeling, og på husets to værelser finder I ligeledes indbyggede skabe, som giver jer rigelig plads til garderoben. Derudover får I både et nydeligt badeværelse og et gæstetoilet, som er praktisk indrettet med plads til  vaskemaskine. I vil bemærke, hvordan der er er en rød tråd i indretningen, for begge rum prydes af hvide fliser og tidløse skabselementer.

Hele hjemmet bindes sammen af de to skønne opholdsrum, nemlig stuen og spisekøkkenet, hvor I får rig mulighed for at mødes over madlavningen, en hyggelig hverdagsmiddag eller en festlig aften med hele familien. I stuen er der ikke sparet på kvadratmeterne, så her er god plads til jeres mange indretningsidéer, og derudover vil jeres opmærksomhed straks blive fanget af de brede vinduespartier, som inviterer på udsigt til haven. Vinduerne lukker lyset indenfor og skaber samtidig en flydende overgang mellem inde og ude, så her kan I sidde i sofaen og følge med i årstidernes skiften. Når sommeren melder sin ankomst, kan I rykke direkte udenfor, hvor den sydvendte have tager varmt imod jer. Her venter jer en lækker terrasse i forskellige niveauer, og her kan I sidde med frit udsyn til haven, hvor træer og buske står i fuldt flor.

Velkommen hjem!

Kontakt