Hans Tausens Vej 24

  • 118 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 118 m2
  • Grundareal: 1023 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1964
  • Energimærke: E

Beskrivelse

På en lukket og rolig villavej i det attraktive Digterkvarter finder I denne hyggelige etplansvilla, som byder på 118 veludnyttede kvadratmeter. Boligen ligger i et børnevenligt område – tæt på skole, indkøb, KCL mv. Med hele 3 værelser og en stor hyggelig stue er boligen aldeles velegnet til børnefamilien.

Her får man en grund på hele 1.023 kvadratmeter at nyde tilværelsen på. Foran villaen breder en smuk anlagt forhave sig ud med diverse bede, træer og en sti op til hoveddøren. Familiens bil kan parkeres i indkørslen eller garagen.

Husets store vinkelstue er indrettet til at rumme både spiseområde såvel som sofakrog foran den indbyggede brændeovn, hvor I ikke kan undgå at nyde atmosfæren med en knitren fra brændeovnen. Samtidig prydes stuen af et godt lysindfald, hvilket skaber et indbydende og hyggeligt leverum. Og når temperaturerne er til det, kan udestuen med fordel tages i brug til hyggelige samværsstunder.

Familiens kok får et funktionelt køkken at boltre sig i, så madlavningen kommer til at gå let som en leg, og der er naturligvis alt i hårde hvidevarer.

Desuden rummer boligen et badeværelse med bruseniche, éntre, tre gode værelser med indbygget skabsplads, og et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Diverse frugttræer står plantet på den store, velplejede græsplæne, og med den overdækkede terrasse som prikken over i’et bliver det ikke svært at finde et skyggespot at nyde tilværelsen på i sommervarmen. Den skønne have byder desuden på redskabsrum, hobbyværksted og drivhus, et sandt paradis for såvel planteinteresserede som kreative! Kort sagt: En have, der er et helt kapitel for sig!

Med adresse her bliver hverdagen let og ligetil for den travle børnefamilie. Både Brårup Skole og Egeris torv ligger i kort gåafstand fra hoveddøren. I kommer desuden til at bo tæt på børnehave, indkøb, uddannelsesinstitutioner og Kulturcenter Limfjord. Desuden ligger Skive midtby inden for cykelafstand, og lokker med alt fra kulturoplevelser til shopping, spisesteder og caféliv. Men I kan også vælge at gå eller løbe en tur via stisystemer der fører jer ud i Skives smukke natur.

Absolut et besøg værd!

Kontakt