Hasselvænget 48

  • 105 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 105 m2
  • Grundareal: 733 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1967
  • Ombygget: 2005
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Velholdt etplansvilla på fredeligt vænge, lige ved Karup Å.

En kort cykeltur fra centrum af Skive ligger Dalgas – en hyggelig bydel med indkøbsmuligheder, skole, en lang række uddannelsesinstitutioner og ikke mindst fredelige villaveje, som ligger lige ud til den skønne natur langs Karup Å. Og lige her, for enden af den lukkede vej Hasselvænget, venter jeres nye hjem. Der er tale om en velholdt etplansvilla, der henvender sig til alt fra førstegangskøberne til seniorparret.

Når I ankommer, kan I som det allerførste parkere bilen i den tilhørende garage, som desuden har to disponible rum. Herude kan I eventuelt udleve drømmen om et hobbyværksted til diverse gør-det-selv-projekter. Herefter går turen indenfor i den klassiske gulstensvilla fra 1967. Det er tydeligt, at der gennem årene er lagt utallige timer i vedligeholdelse, og hjemmet står i oprindelig stil, helt tro mod de originale detaljer. Der er dog senere lagt nye tagplader på og vinduer og døre er næsten lige blevet udskiftet. Hvis I ønsker, kan I altså opgradere boligen med nogle moderne opdateringer, men rammerne er allerede rigtig gode. Planløsningen er veldisponeret, så I får separat værelsesafdeling og opholdsmiljø.

I husets ene ende findes et praktisk bryggers, et lysegråt flisebadeværelse med bruser i badekarret, to fine værelser og det hyggelige køkken. I modsatte ende finder I boligens naturlige samlingssted, nemlig den store stue med plads til både hverdag og fest. Som prikken over i’et fuldendes stuen af en dør, der leder jer videre til nogle skønne bonuskvadratmeter i form af en udestue. Her får I et herligt rum, hvor I kan tage forskud på foråret og forlænge sommersæsonen, og det er nemt at forestille sig, hvordan I her kan sætte jer til rette med en god bog i sollyset. Samtidig sørger de mange vinduer for, at I kan følge med i årstiderne, der skifter ude i haven. Når sommervejret melder sin ankomst, kan døren åbnes, så der skabes en flydende overgang til den sydvendte fliseterrasse og den grønne have.

Alt dette tilsættes den gode adresse, som med gåafstand til nærmeste supermarked gør det nemt at klare de daglige indkøb. Skulle der samtidig være børn på matriklen, vil I glæde jer over de få hundrede meter til både daginstitution og skole.

Velkommen til jeres nye hjem!

Kontakt