Hedevænget 2

 • 145 m2
 • 6
 • 1.325.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1788
 • Beliggenhedsby: 7800 Skive
 • Boligareal: 145 m2
 • Grundareal: 869 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1966
 • Energimærke: D

Beskrivelse

Er I til udsigt over Skive Fjord? Så skal I lægge vejen forbi denne skønne murstensvilla. Huset ligger højt placeret i Dommerby, lige udenfor Skive. Her kan I råde over 145 kvm. bolig +  en rigtig dejlig kælder, med god loftshøjde. Til huset hører en skøn græsplæne til boldspil og vandkamp. Var det noget? Tag med på en tur rundt i denne dejlige bolig på Hedevænget 2.

Ja, velkommen til Dommerby, hvor der er hjerte- og husrum for hele familien, både i byen og nærområdet såvel som i huset her på Hedevænget 2. Men lad os starte ved nærområdet, for her finder I alt, der skal til for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Dommerby er en hyggelig by, der grænser op til Skive på den ene side og Højslev på den anden side. Højslev er en større landsby, hvor Skive må siges at være områdets storby, hvor både gymnasier, gågade med masser af butikker, en togstation og et hav af daglige budafgange samt mange indkøbsmuligheder er nøgleordene for den attraktive by. I Dommerby finder I en velfungerende børnehave, mens I skal til Skive eller Højslev for at finde skoler – en smuttur til Højslev Skole tager eksempelvis ikke mere end nogle få min. på cykel.

Boligens 145 kvm. spreder sig over fire gode værelser, eventuelt tre børneværelser og et soveværelse, et dejligt badeværelse og toilet, en stor stue, et rummeligt køkken med spiseplads samt en fordelingsgang, der binder alle husets rum sammen. Fra gangen er der nedgang til den høje kælder, der huser flere store disponible rum, samt et bryggers med separat ud- og indgang.

Villaen er beliggende på en skrå grund, hvorfor huset er opført både med en høj stue- og kælderetage. Denne måde at tænke bolig på giver netop mulighed for at udnytte kælderen til fulde, og det er også fra den høje stueetage, at I har udsigt til Skive Fjord. Derudover har boligen en skøn have med græsarealer, en hyggelig terrasse – både en åben og overdækket en af slagsen – samt en carport med plads til to biler.

Velkommen til.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5