Hedevænget 2

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1846
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 155 m2
  • Grundareal: 869 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1966
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Er I til udsigt over Skive Fjord? Så skal I lægge vejen forbi denne skønne murstensvilla. Huset ligger højt placeret i Dommerby, lige udenfor Skive. Her kan I råde over 145 kvm bolig + 81 kvm skøn kælder, med god loftshøjde. Til huset hører en skøn græsplæne med plads til børnenes boldspil og vandkamp. Var det noget? Tag med på en tur rundt i denne dejlige bolig på Hedevænget 2.

Ja, velkommen til Dommerby, hvor der er hjerte- og husrum for hele familien, både i byen og nærområdet såvel som i huset her på Hedevænget 2. Men lad os starte ved nærområdet, for her finder I alt, der skal til for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Dommerby er en hyggelig by, der grænser op til Skive på den ene side og Højslev på den anden side. Højslev er en større landsby, hvor Skive må siges at være områdets storby, hvor både gymnasier, gågade med masser af butikker, en togstation og et hav af daglige budafgange samt mange indkøbsmuligheder er nøgleordene for den attraktive by. I Dommerby finder I en velfungerende børnehave, mens I skal til Skive eller Højslev for at finde skoler – en smuttur til Højslev Skole tager eksempelvis ikke mere end nogle få minutter på cykel.

Boligens 145 kvm spreder sig over fire gode værelser, eventuelt tre børneværelser og et soveværelse, et dejligt badeværelse og toilet, en stor stue, der er i åben forbindelse til det nye køkken fra 2019, samt en fordelingsgang, der binder alle husets rum sammen. Fra gangen er der nedgang til den høje kælder, der huser flere store disponible rum, samt et bryggers med separat ud- og indgang.

Villaen er beliggende på en lidt skrå grund, hvorfor huset er opført både med en høj stue- og kælderetage. Denne måde at tænke bolig på giver netop mulighed for at udnytte kælderen til fulde, og det er også fra den høje stueetage, at I har udsigt til Skive Fjord. Derudover har boligen en skøn have med græsarealer, en hyggelig terrasse – både en åben og overdækket en af slagsen – samt en carport med plads til to biler.

Velkommen til.

Kontakt