Hejrevej 30

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1030
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 90 m2
  • Grundareal: 2517 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1970

3D TOUR

Beskrivelse

Beliggende i første række til Hjarbæk Fjord og derfor med den skønneste udsigt over fjorden, bydes I velkommen til Limfjordens ubestridte perle. Fritidshusets sommerlige stemning kalder på livsnyderne, som drømmer om at sænke skuldrene, læne sig godt tilbage på terrassen og uforstyrret betragte den blikstille fjord – hvor udsigten strækker sig helt til havnen i Hjarbæk på den anden side af fjorden.

Der er bestemt ikke sparet på udearealerne, for fritidshuset serverer en imponerende, ugenert grund på 2.517 kvadratmeter. Terrassemiljøet snor sig omkring hele huset og suger solens bagende stråler til sig fra morgen til aften. Med fjorden og de skønne græsarealer som nærmeste naboer bliver haven det oplagte samlingspunkt for familien, og det ligger lige til højrebenet at etablere et lækkert loungeområde. Som en ekstra bonus får I adgang til et skønt anneks, hvor I får mulighed for at rede op til gæster om sommeren.

Ja, man får næsten ikke lyst til at forlade det naturskønne udemiljø – men bare rolig, fritidshusets indre er mindst lige så attraktivt. De 90 kvadratmeter fordeler sig på et stort køkkenalrum og opholdsstue i et, en ekstra stue, et stort soveværelse og et badeværelse med brus. Opholdsstuen flotter sig med en tilbygning, hvor der er loft til kip og store glaspartier, så der er frit udsyn til fjorden og dermed også det skønneste lysindfald. Køkkenet udmærker sig med fine elementer med hvide låger. De enorme vinduespartier inviterer udemiljøet og fjordudsigten indenfor, så selv når regnen står ned i stænger, får I en følelse af at befinde jer midt ude i naturen.

Sommerhuset er løbende renoveret og fremstår i særdeles fin stand. Alt i alt er fritidshuset kendetegnet ved et moderniseret udtryk, der pryder alle rum som en skøn, rød tråd. Det er nærmest lige meget, om I befinder jer ude på badeværelset, i den højloftede stue eller på terrassens lune fliser – I er omgivet af gode detaljer, der står klar til at præge jeres sommerferie.

Her hersker en helt særlig ro med mulighed for at nyde naturens bedste sider. Fritidshuset ligger placeret i et eftertragtet sommerhusområde, hvor muligheden for at se oddere, fiskehejrer og sæler trækker folket til. Det hyggelige områder byder på masser af aktiviteter i den friske luft for hele familien. Naturen er den bedste legeplads, og med tonsvis af langstrakte, grønne vidder for jeres fødder er det bare om at gå på eventyr, hvad end det foregår til fods eller på cykelsadlen.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Kontakt