Højmarksvej 17

  • 167 m2
  • 7

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 167 m2
  • Grundareal: 903 m2
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1969
  • Ombygget: 1976
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Nu udbyder vi en rummelig og centralt beliggende villa midt i Nr. Søby, hvor der er plads til at modernisere og forny i takt med netop dine ønsker og behov. Villaen fra 1969 rummer 167 m2 med en fordelagtig planløsning, som byder på mange værelser. I 1976 har boligen fået en tilbygning, som åbner for en selvstændig værelsesafdeling med hele tre værelser, der er samlet for sig selv. Her kan altså både den store eller den sammenbragte børnefamilie snildt finde sig til rette.

Ejendommen ligger roligt i et godt villakvarter, der er trukket langt tilbage fra hovedvejen. Her præsenterer villaen sig med klassisk, rød murstensfacade og mørke detaljer. Carporten er tilbygget og ligger for enden af villaens fliseindkørsel med et tilhørende redskabsrum. Den dejlige og solrige have er delvis omkranset af buske og en grøn hæk. Her får man glæde af solen lige fra morgen til aften.

Boligen råder over et stueplan og en mindre kælder på 36 m2, der giver ekstra gode indretningsmuligheder. Her finder man bl.a. en rummelig trapperepos, et viktualierum, foruden et praktisk hobbyrum/værksted med godt lys til handymandens projekter.

Stueetagen inviterer ind til boligens hovedafdeling, hvor en god entre og en stor, åben fordelingsgang tager imod dig. Her finder man to soveværelser, hvoraf det ene fungerer oplagt som master bedroom med sine indbyggede garderobeskabe fra gulv til loft. Her lukker man også op til det store lyse badeværelse med badekar samt bryggerset, der ligeledes åbner ud til carporten. Fra bryggers er der adgang til endnu et badeværelse med bruseniche. 

Afdelingens samlingsrum er det rummelige spisekøkken hvor der også er adgang til en hyggelig tv-stue og den store, lysfyldte vinkelstue, som lukker op ud til den dejlige overdækkede og ugeneret terrasse. Har man lyst til at udvide køkkenet og skabe ét stort køkkenalrum, giver den store fordelingsgang alletiders muligheder for netop dette. Således kan man samle spiseafdeling og køkken i én glidende bevægelse.

Højmarksvej ligger kun få hundrede meter fra den lokale købmand, hvor man kan klare småindkøbene, mens man har ca. 1km til Dagli’Brugsen. Her finder man også byens slagter, frisør og flere specialforretninger samt Højslev St. med bus- og togafgange. Det er ligeledes nemt for familien at få hverdagen til at hænge sammen med kort til skole og daginstitutioner samt idrætsanlæg og boldklubber, hvor børnene kan gå til sport. 

Kontakt