Højslevgårdsvej 23

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2398
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 237 m2
  • Grundareal: 1148 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1977
  • Energimærke: D

Beskrivelse

STOR FAMILIEVILLA MED ATTRAKTIV BELIGGENHED

Søger I en villa med plads til hele familien og med ekstra plads til hobbyaktiviteter eller måske den selvstændige, der har brug for en lille arbejdsplads hjemme? Så skal I lægge vejen forbi Højslevgårdsvej 23. Her får I faktisk alle muligheder på en gang, og så ligger villaen tilmed fantastisk for børnefamilien. Indenfor få hundrede meter finder I alt, hvad I kunne have brug for i en travl hverdag. Søby-Højslev kan nemlig præsentere jer for både dagligvareforretninger, skoler og daginstitutioner, og dertil finder I Højslev Station i kort afstand, så I hurtigt kan komme hjem, når I har været ude og føjte. Det aktive lokalmiljø er præcis, hvad man drømmer om, når man søger en bolig i et idyllisk landsbymiljø. I området ligger der masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre, hvor Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele!

Villaen har et boligareal på 237 kvm. Kælderen er på i alt 193 kvm, hvoraf 49 kvm er indbygget garage og 90 kvm hører til beboelsen. Villaen præsenterer sig flot og velholdt i sin røde murstensfacade. Omkring huset eksisterer et dejligt udemiljø med en stor, grøn have, som giver meget plads til boldspil, bålhygge og loungemøbler. Hertil er der på grunden en flisebelagt terrasse i forskellige niveauer, som er delvist overdækket, hvilket giver jer mulighed for at søge sol, læ og skygge på forskellige tidspunkter af dagen. Bilen kan I trygt parkere i garagen, hvorfra I også har direkte indgang til kælderen.

Villaen fremtræder flot og velholdt, ligesom der er moderniseret, senest med nyt luksuskøkken i særklasse. Indenfor starter vi i den højloftede og lyse entre, der byder jer varmt velkommen i den stilrene atmosfære, der her er jer i vente. Boligens ultimative hjerterum er det store køkken-alrum, som ligger i forbindelse med stuen og udestuen. Køkkenet er hele omdrejningspunktet for familien og her kommer I ikke til at mangle noget, når I skal udfolde jer i de kulinariske færdigheder. Køkkenet er opført i et stilrent design med kontrastfulde sorte elementer i det ellers hvide køkkenlandskab. Her er I sikret alle hårde hvidevarer og plads til at invitere flere af familiens hoveder med i den daglige madlavning.

Alrummet bades i lys, som strømmer ind gennem de store vinduespartier og dørene, der samtidig inviterer jer ud i den dejlige udestue. Åbn dørene til udestuen og gør rummet endnu større. I udestuen eksisterer et fantastisk lys, som sætter de bedste rammer for de fælles stunder. Her er der alle muligheder for at samle familie og venner til en dejlig middag, eller bare nyde en god bog i den lyse og optimistiske atmosfære. Herfra kan I også åbne dørene ud til den sydvestvendte altan, hvor I har mange solrige timer i vente.

De resterende kvadratmeter i villaens stueplan fordeler sig på tre lyse værelser med skabsplads og et stort badeværelse med to håndvaske og stor bruseniche. Det bør bemærkes, at der fra husets stueplan er en dejlig udsigt til markerne og skoven, hvortil der er stisystem. 

Herudover får I en særdeles brugbar kælder med egen indgang, som tilbyder en lang række indretningsmuligheder, som fx liberalt erhverv eller en teenageafdeling. Her får I glæde af et stort aktivitetsrum (ca 24 kvm) og hele tre værelser i varierende størrelse, et vaskerum og et viktualierum. Hertil får I i husets kælderplan et badeværelse med bruseniche og en tilhørende sauna. 

Nærområdet byder smuk natur og rolige omgivelser, hvor I kan nyde den friske luft. Børnene har kun en kilometer til skolen, Søby-Højslev Arena, friluftsbad, tennisbaner, sportspladsen mv. 

Vi glæder os til at vise boligen og området frem for jer!

Kontakt