Højslevgårdsvej 27

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1543
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 110 m2
  • Grundareal: 824 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1979
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Skøn villa i det populære og børnevenlige Søby-Højslev – perfekt for børnefamilien.

Er I som familie på udkig efter et dejligt hjem i hyggelige omgivelser, hvor alt, hvad I behøver i dagligdagen er lige ved hånden? Så har vi den perfekte villa for jer. Tag med til Højslevgårdsvej 27, hvor jeres nye hjem venter.

Her møder I en godt indrettet villa med en nydelig forhave, der straks skaber et præsentabelt førstehåndsindtryk. Huset suppleres af en god garage og en dejlig baghave, hvor terrassen ligger perfekt mod syd, imens den grønne plæne breder sig som kulisse for familiens aktiviteter og hyggelige stunder under åben himmel.

Indenfor fordeler huset sig over en etage, hvilket blot understreger, at den er perfekt for børnefamilien. Planløsningen er helt ideel for jer med børn, for med to potentielle børneværelser og et forældresoveværelse er der rig plads til hele holdet. Samtidig kan I nyde hinandens selskab i stuen, hjemmets hjerte, der nemt rummer spise- og sofaafdeling. Køkkenet støder til og viser sig med gode opbevaringsløsninger og tilhørende vaskebryggers. Afslutningsvis får I et rummeligt badeværelse i lyse og indbydende nuancer med separat bruseniche og et behageligt lysindfald fra vinduet, som også bidrager til et rart indeklima. Det er tydeligt at huset er passet og plejet, for standen god og I kan sagtens flytte ind uden at løfte en finger.

Højslevgårdsvej 27 er den perfekte adresse for et hus som dette. Ejendommen ligger få minutters gang fra grønne vidder og skovbeklædte arealer, der indbyder til friluftsliv og samtidig understreger den rolige atmosfære, som kendetegner Søby-Højslev området. De daglige indkøb kan klares i Dagli’Brugsen eller hos den lokale købmand og slagter, der hurtigt nås til fods. Det samme gør sig gældende for de 2 lokale skoler, idrætsforening samt Søby-Højslev Arena & Friluftsbad, hvor børn og voksne kan dyrke den sunde livsstil med sport og motion. Hvad mere kan man ønske sig?

Bemærk den særdeles lave varmeudgift fra nyere naturgasanlæg på årligt kr. 6.880.

Velkommen hjem!

Kontakt