Hvitfeltsgade 32

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1556
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 93 m2
  • Grundareal: 568 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1949
  • Energimærke: F

Beskrivelse

Her bydes I velkommen til en dejlig villa centralt beliggende i Skive med en stor, grøn have til. Her kan I glæde jer til en skøn beliggenhed, hvor I har gådens strøgbutikker indenfor 700 meter. 

Det første, der springer i øjnene ved denne bolig, er det fantastiske lys, som byder sig til overalt. Både i form af lysindfaldet, som stråler ind ad vinduerne, men også hvad angår materialevalget, der består af lyst og hvidt interiør – lige fra lyse trægulve til et lyst køkken.

Især stueetagen giver et dejligt førstehåndsindtryk og fremtræder samtidig som en god fællesafdeling i det daglige, hvor du kan trække dig tilbage med madlavning ude i køkkenet, mens familien hygger inde i stuen ved siden af.

I bydes velkommen i entreen, der fornemt viser den unikke trappe til 1. sal og det flotteste terrazzogulv frem. Herfra er der nedgang til en lille kælder på nogle få kvm og som evt. kan indrettes til vinkælder. Videre kommer I ind i det lyse køkken, der er indrettet med god spiseplads samt hvide låger med trækanter. I forlængelse af køkkenet ligger der er praktisk bryggers og en stor baggang. Det ene af husets badeværelser ligger i stueplan, og her er der ligeledes lyst inventar og derudover et brusehjørne. Stueetagen afsluttes med en skøn stue med store vinduespartier og med udgang til en hyggelig udestue.  

Husets førstesal indeholder værelsesafdelingen, hvor der både er børneværelse og soveværelse. Begge værelser har det flotte originale trægulv, som er afhøvlet og står ganske fint og lyst. Mellem de 2 værelser ligger det andet badeværelse, som har fliser på gulv og vægge, samt en bruser. Endelig er der en stor anvendelig repos på førstesalen.

Dette er en fin lille familievilla, der egner sig udmærket til enten førstegangskøbere eller den lille familie, der ønsker at kunne flytte ind med det samme og uden de store moderniseringer. Denne bolig vil hurtigt stå klar til indrykning.

Til den dejlige villa hører en nem og overskuelig grund, som er anlagt delvist med græsplæne samt en skøn terrasse. Der medfølger også en stor carport samt et redskabsskur, hvor havemøblerne kan overvintre.

I huset er der installeret en varmepumpe, så energiforbruget holdes på et lavt niveau, idet elregningen for både lys og varme det seneste år kun har været kr. 12.390.

Et godt hjem centralt i Skive.

Kontakt