Iglsøvej 48

 • 110 m2
 • 4
 • 1.095.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1642
 • Beliggenhedsby: 7850 Stoholm Jyll
 • Boligareal: 110 m2
 • Grundareal: 12749 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1864
 • Ombygget: 1976
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Drømmer du og din familie om en ugeneret tilværelse blandt landlig idyl med højt til himlen og masser fuglekvidder? Så er dette nedlagte landbrug lige noget for jer. Her får I dejlige naturomgivelser, og samtidig får I en ejendom, der byder på et hav af muligheder og står fuldstændig indflytningsklar… Nysgerrig?

På Iglsøvej 48 ligger nemlig dette nedlagte landbrug, og her får I hele 410 kvadratmeter at boltre jer på fordelt over bolig og det skønne udhus. Her befinder I jer bare 3 kilometer fra Stoholm, der både giver jer skole med fritidsordning, indkøb og et godt foreningsliv. Ejendommen er oprindeligt fra 1864, og den emmer da også af charme og sjæl. At den har en del år på bagen er dog ikke til at se, for den er løbende renoveret, så den dagen i dag fremstår utrolig velholdt og fuldstændig indflytningsklar.

Fra vejen fører den perlegrusbelagte indkørsel hen til gårdspladsen. Herfra er der frit syn til de dejlige, grønne omgivelser, der omkranser ejendommen. Her kan I til enhver tid få frisk græs under tæerne, og de store plæner prydes af høje træer. Ved siden af boligen ligger den kæmpestore garage, som I kan indrette fuldstændig, som I ønsker – om I drømmer om at holde dyr eller om at få plads til den pladskrævende hobby.

Hoveddøren åbner op til 110 kvadratmeter bolig med flotte, lyse gulve, eksklusive kvalitetsmaterialer og et exceptionelt lysindfald. Det lækre køkken er opført i mørke træelementer med hvide fronter, og det står med en lys bordplade, en masse skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen og stuen, der begge indbyder til råhygge. Boligen giver jer også tre gode værelser, og to fine badeværelser. Fra boligen er der ligeledes adgang direkte til udhuset, der bl.a. er indrettet med tre store disponible rum, et fyrrum, multirum, udhus samt en meget stor garage.

Billederne taler vist for sig selv! Vi er klar med en fremvisning!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5