Iver Krabbes Vej 6

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1132
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 127 m2
  • Grundareal: 980 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1973
  • Energimærke: D

Beskrivelse

SÆRDELES VELHOLDT OG MODERNISERET VILLA I BREUM

Skøn lys indretning, hvor bad og køkken er moderniseret, en planløsning på tre potentielle soveværelser og en beliggenhed i børnevenlige Breum – dette er blot nogle af de godter, der venter jer på Iver Krabbes Vej 6. Hvis I er familien, som går og drømmer om at rive teltpælene op og skabe en tilværelse i rolige, jyske omgivelser, så læs bare med her. 

Udvendigt er huset også moderniseret, hvor taget er renset og malet, udhæng er beklædt med zinkinddækning for den nemme vedligeholdelse, og der er for få år siden isat nye mahognivinduer. Med et samlet grundareal på 980 kvadratmeter får I masser af plads til leg og afslapning i den nemme have eller på den overdækkede terrasse. Selve villaen råder over 127 kvadratmeter fordelt på ét plan. Her står stuemiljøet og fører sig frem som et oplagt samlingspunkt med plads til at mødes om spisebordet eller smide fødderne op i de bløde sofapuder foran flimmerkassen.

Køkkenets solide, lyse elementer inviterer til fælles madlavning, og duften af nybagte boller spreder sig lynhurtigt til resten af husets hjørner – både bryggerset med vaskesøjle, det flotte badeværelse med brus, og de tre rummelige soveværelser. Ja, findes der egentlig en mere effektiv måde at få en sur teenager ud af fjerene på end ved at lokke med bagværk friskt fra ovnen?

Der er ingen tvivl om, at Iver Krabbes vej 6 er en rigtig familiebolig. Planløsningen tillader for eksempel et forældresoveværelse og to børneværelser, og hele molevitten er i fineste stand. Hvis I endnu ikke føler jer helt overbeviste, så se bare på beliggenheden i Breum. I den lille, midtjyske by er der nemlig ikke sparet på sammenholdet. Det rige foreningsliv tilbyder et væld af aktiviteter for store såvel som små, blandt andet en strikkecafé og en idrætsforening.

Samtidig er byen lille nok til, at I kan gå rundt til det hele – således tager det under 5 minutter at gå til Breum Skole, Breum Børnehave, Dagli’Brugsen og Sundsøre Hallen. Der er altså sat flueben ved alle de kvaliteter, en børnefamilie med drømme om ro, nærvær og fællesskab kunne ønske sig. Er I klar til at tage springet? I Breum står vi i hvert fald klar til at tage imod jer med åbne arme.

Kontakt