Jelsevej 123

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1444
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 97 m2
  • Grundareal: 3051 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1985
  • Ombygget: 1993

Beskrivelse

SKØNT FRITIDSHUS PÅ DEJLIG GRUND – TÆT PÅ VANDET

Jelsevej 123 vil fremover blive adressen, som I søger mod, når I trænger til et afbræk fra hverdagen. Her, omkranset af frodig natur og langt, langt væk fra storbyens puls venter der jer et dejligt fritidshus – jeres egen oase, hvor livet nydes i de helt rigtige omgivelser.

En 3.051 kvm stor grund breder sig på adressen med høje træer og grønne arealer, der sætter stemningen for et dejligt udeliv. Her nydes livet i ro og mag, og tankerne henledes hurtigt på de varme sommerdage, hvor ungerne dyster i vandkamp, mens mor og far gør klar til grillhygge på terrassen. Har I overnattende gæster på besøg, så er det intet problem, for huset suppleres af 2 gode annekser, hvor der nemt kan reddes op. Alt i alt kan der snildt redes op til 10 sengepladser.

I sommerhuset er der både luft-til-luft varmepumpe og brændeovn.

Vi bevæger os ind i det lyse og indbydende fritidshus, som står helt klar til, at I flytter ind. Her vil I få glæde af den åbne planløsning, hvor stuen og køkkenet smelter sammen som husets hjerte og skaber ramme om familiehygge og dejlige middage – alt imens lyden af knitrende brænde fra brændeovnen sætter stemningen i rummet. Køkkenet er lyst og tidssvarende pænt, hvilket også gør sig gældende for det lyse badeværelse med bruser. Gennemgående er huset i god stand, og planløsningen er veludnyttet med tre gode værelser, så både familien eller parret straks kan flytte ind og føle sig til rette.

Huset ligger i et attraktivt og fredeligt sommerhusområde på halvøen Lundø. Her er I omgivet af vand til begge sider, og der er utrolig kort fra tanke til handling, når det gælder en løbe-, gå- eller badetur langs de smukke strande. På Lundø er der også mulighed for at spise ude på campingpladsen og nyde udsigten til fjorden. I kan handle i campingpladsens minimarked eller den hyggelige gårdbutik.

Her er naturen i højsæde, alt ånder fred og ro. Hvad mere kan man ønske sig?

På Jelsevej 123 venter jeres nye fritidshus.

Kontakt os for en fremvisning – vi glæder og til at byde jer velkommen.

Kontakt