Jelsevej 177

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1520
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 99 m2
  • Grundareal: 2511 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1972
  • Ombygget: 2000

Beskrivelse

EKSKLUSIVT FRITIDSHUS MED FJORDUDSIGT

Beliggende på et af de højeste punkter på Lundø i anden række til fjorden og derfor med den skønneste udsigt og med view hen over de omkringliggende huse, bydes I velkommen til Limfjordens ubestridte perle – et attraktivt fritidshus på halvøen Lundø, som er omgivet af vand til alle sider. Husets eksklusive udtryk kalder på livsnyderne, som drømmer om at sænke skuldrene, læne sig godt tilbage på terrassen og uforstyrret betragte den blikstille fjord – hvor udsigten strækker sig helt til Skive.

Der er bestemt ikke sparet på udearealerne, for fritidshuset serverer en imponerende, ugenert grund på 2511 kvadratmeter. Terrassemiljøet snor sig omkring hele huset og suger solens bagende stråler til sig fra morgen til aften. Med fjorden og de skønne græsarealer som nærmeste naboer bliver haven det oplagte samlingspunkt for familien, og det ligger lige til højrebenet at etablere et lækkert loungeområde. Som en ekstra bonus får I adgang til en stor praktisk garage og et hobbyrum til fri afbenyttelse.

Ja, man får næsten ikke lyst til at forlade det naturskønne udemiljø – men bare rolig, fritidshusets indre er mindst lige så attraktivt. De 99 kvadratmeter fordeler sig på et stort køkken-alrum, to soveværelser, et badeværelse med brus og en hyggelig hems med ekstra sovepladser. Alrummet flotter sig med højt til det charmerende loft til kip og de sortmalede, fritliggende bjælker, mens køkkenet udmærker sig med topmoderne elementer i samme sort-hvide toner. De enorme vinduespartier inviterer udemiljøet og fjordudsigten indenfor, så selv når regnen står ned i stænger, får I en følelse af at befinde jer midt ude i naturen.

Sommerhuset er gennemgribende renoveret i 2019, og der er endvidere installeret varmepumpe og pillebrændeovn for energivenlig opvarmning hele året.

Alt i alt er fritidshuset kendetegnet ved et moderniseret og eksklusivt udtryk, der pryder alle rum som en skøn, rød tråd. Det er nærmest lige meget, om I befinder jer ude på badeværelset, i den højloftede stue eller på terrassens lune fliser – I er omgivet af luksuriøse detaljer, der står klar til at præge jeres sommerferie.

Halvøen Lundø er et yderst velbesøgt sommerhusområde ved Limfjorden, og vi forstår virkelig godt hvorfor. Her får I nemlig fred, ro og naturskønne omgivelser i en udsøgt kombination. Med gåafstand til campingplads, spisested og kiosk kommer I bestemt ikke til at kede jer, og områdets børnevenlige badestrand står naturligvis klar til at tage imod jer med brusende bølger, silkeblødt sand og frisk luft. 

Naturen er den bedste legeplads, og med tonsvis af langstrakte, grønne vidder for jeres fødder er det bare om at gå på eventyr, hvad end det foregår til fods eller på cykelsadlen. Vi glæder os til at tage imod jer.

Kontakt