Jelsevej 481

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1386
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 84 m2
  • Grundareal: 3098 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1965
  • Ombygget: 1982

Beskrivelse

Drømmer I om et charmerende sommerhus med blot 200 meter til stranden? Så lad os præsentere jer for denne lille perle af et fritidshus på Jelsevej 481, hvis idylliske indretning og skønne placering, gør det let at forelske sig allerede ved første øjekast.

Sommerhuset har 84 lyse og lækre kvadratmeter uden spildplads – plus en dejlig udestue – og ligger på en dejlig solrig grund, hvor frodige træer skærmer af fra omverdenen og giver jer følelsen af at have området helt for jer selv. Haven har fire skønne terrasser i alle kompassets retninger, hvilket gør det muligt at nyde solen gennem hele dagen og aftenen – og skulle det trække op til regn, kan I fortsætte hyggen under den overdækkede terrasse ved hoveddøren. Haven har derudover et gyngestativ, en pavillon samt et anneks, som giver jer to hyggelige ekstra sovepladser til overnattende gæster. Desuden er der et stort værksted, hvor "handy-manden" kan sysle med gør-det-selv-projekter, og samtidig er der både plads til haveredskaber samt maskiner.

Fra den overdækkede terrasse træder I ind i et lyst og rummeligt hjem, hvor store vinduespartier og et ovenlysvindue inviterer sollyset helt ind i boligen. Det store køkken-alrum bliver uden tvivl familiens nye yndlingssted. Her kan I rigtig slappe af i åbne og venlige rammer, og gennem de dobbelte døre bevæger I jer let ud i den dejlige udestue, hvor der er loft til kip samt gavlvindue. Køkkenet er udført i nordisk inspireret design med masser af skabsplads bag de hvide låger. Den flotte indretning fortsætter på de to værelser, hvoraf det ene har udgang til egen terrasse, samt på badeværelset, som har separat bruseniche og udluftningsvindue. Til boligen hører desuden et ekstra badeværelse, som tilgås via den overdækkede terrasse. Dette bad er en smart løsning, når I kommer hjem fra stranden. Her får I med andre ord et skønt fritidshus, som både parret og børnefamilien vil elske.

Huset ligger i et attraktivt og fredeligt sommerhusområde på Lundøs nordspids. Her er I omgivet af vand til begge sider, og der er utrolig kort fra tanke til handling, når det gælder en løbe-, gå- eller badetur langs de smukke strande. På Lundø er der også mulighed for at spise ude på campingpladsen. I kan handle i campingpladsens minimarked eller den hyggelige gårdbutik. Og skulle I trænge til at skifte de rolige omgivelser ud med byens leben, er I i Skive efter få minutter. Her får I hele pakken.

Kontakt