Jens Hansens Vej 13

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1539
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 188 m2
  • Grundareal: 743 m2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1960
  • Ombygget: 1976
  • Energimærke: E

Beskrivelse

VILLA MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

Denne velindrettede etplansvilla på Jens Hansens Vej 13 står som et lyst og velfungerende hjem. Der hersker på intet tidspunkt tvivl om, at huset er fuld af muligheder og masser af detaljer. Kom med indenfor!

Den 188 m2 store villa kan prale af at være et ægte familiehjem. Med fire værelser er der nemlig lagt op til, at hele tre arvinger kan få eget domæne, mens forældrene stadig har deres private gemakker. Og børnene må virkelig føle sig højt prioriteret med de lækre størrelser, hvor der er mere plads end sædvanligt. Derudover rummer villaen to stuer en suite, hvoraf den ene er spisestue i forlængelse af køkkenet, to badeværelser, et gæstetoilet og en baggang, der fungerer som bryggers – altså alt det, den moderne familie kan drømme om.

Husets hjerterum er uden tvivl køkkenet og spisestuen, der alene er adskilt af en halvmur, hvilket sikrer et fantastisk lysindfald fra begge sider. Dette hjerterum indbyder også til et lille sofahjørne, læsestole eller måske et skrivebord til de mindste, så lektiehjælpen er i nærheden.

Det ene badeværelse har stor bruseniche og 2 vaske til de travle dage. Det andet badeværelse har badekar med bruser. Alle fire værelser har hver især noget at byde ind med. Om det er størrelse, indbyggede skabe, eksklusiv adgang til disponible rum eller udgang til nogle af husets mange vestvendte terrasser, bør det ikke være et problem at fordele værelserne ud mellem husstandens medlemmer.

Vi har gemt det bedste til sidst, for stuen er det ubetingede mest afslappende rum, når familien samles og der bare skal hygges. Fra det store vinduesparti mod haven vælter det fineste dagslys ind i hele stuen. Den store familie kan samles her, og det er i øvrigt også det perfekte selskabsrum til de større fester.

I den smukke have venter naturligvis masser af idyl. Velklippede hække, masser af hyggekroge og overdækkede terrasser, som frie under åben himmel, er der at gøre godt med, og ejendommen indeholder oven i købet også både garage, carport og et godt disponibelt rum.

Med nøglerne sikret til Jens Hansens Vej 13 hører også en adresse, der sikrer hele familien det meste på en kort gåtur. Fra den blinde vej er der ikke langt til den lokale købmand, skole og Søby-Højslev Arena, som alt sammen åbner den hyggelige by op for alvor. Der er desuden ikke mere end 8 km til Skive, hvor man kan tage hen på en lidt større shoppingtur, og på vejen kan man nyde den naturrigdom, der udspiller sig på begge sider af kørebanen.

Det bliver ikke meget bedre end Jens Hansens Vej 13!

Kontakt