Jernbanevej 28

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1984
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 167 m2
  • Grundareal: 976 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 2009
  • Energimærke: B

Beskrivelse

Lækkert nyere etplanshus fra 2009 med 5 store værelser i det attraktive Nr. Søby. Denne lille oase af et villakvarter ligger trygt og godt med sti til skole og børnehave samt Søby-Højslev Arena med bl.a. haller og motionscenter til at få pulsen op.

Er det et kriterium for jer, at I bare kan overtage nøglerne og flytte ind med det samme uden at skulle i gang med at istandsætte og/eller modernisere først? Drømmer I kort sagt om indflytningsklare rammer til jeres familie – et sted, hvor der er fokus på kvalitet og komfort i hverdagen, og hvor planløsningen er som skræddersyet til jeres behov, og endda i den energivenlige form? Komforten er endvidere spækket med detaljer som køl på ventilationsanlægget, centralstøvsuger med fejebakker, ekstra mange stikkontakter overalt og et køkken, der har utrolig megen opbevaringsplads i de store skuffer.

Jamen, så er det helt bestemt denne moderne etplansvilla på Jernbanevej 28 i Nr. Søby, som I skal stile efter – her kan I sætte flueben ved alt det nævnte, plus lidt ekstra! Parkér bilerne i den store dobbelte carport, og gør jer klar til at opleve villaen:

Huset blev opført i 2009 og har således kun små ti år bag sig; resultatet er derfor stadig et virkelig lækkert hjem, som fremstår pænt og som nyt med mange gode kvaliteter på CV’et. Førstehåndsindtrykket er virkelig godt med dette charmerende bjælkehus, der fremstår med flot grå facade i god kontrast til de klassiske sorte tagsten. På taget er der endvidere solceller – et kæmpe økonomisk og energivenligt plus!

En dejlig stor have på lige knap 1.000 kvm omkranser ejendommen og skaber dermed de perfekte forudsætninger for mange sjove legestunder for børnene. Her kan der løbes og spilles bold, hoppes på trampolin i stor stil og plaskes med vand om sommeren. Samtidig er haven dejlig nem at holde og kræver kun en tur med plæneklipperen i ny og næ – så kan I jo altid selv vælge at peppe det hele op med en lækker køkkenhave eller lignende. Endvidere er der en virkelig skøn og lukket havepavillon, hvor I kan søge ud med eftermiddagskaffen og en bog; et dejligt sted, der giver følelsen af at opholde sig i et orangeri.

Indvendigt fortsætter de gode egenskaber med at vise sig frem. Huset har nemlig en helt fantastisk planløsning med plads til hele jeres familie – gør jer klar til at udforske de 167 kvm. Boligens kerne er et stort og åbent køkken-alrum med store, mørke fliser, der står som en flot kontrast til køkkenets lyse elementer. Her er god spiseplads, og ved siden af smelter rummet sammen med opholdsstuen. Der er fine opbevaringsmuligheder i boligen, både i entréens skab, men også i det tilstødende bryggers, som selvfølgelig også står fuldendt med vaskefaciliteter. Det bedste er imidlertid opdelingen af værelser: I får her en skøn børneafdeling bestående af fire gode værelser med adgang til fælles brusebadeværelse samt et separat forældreværelse med sit eget private badeværelse.

Kig forbi det lukkede og rolige kvarter, og oplev den familievenlige stemning.

Kontakt