Jernbanevej 70

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2459
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 207 m2
  • Grundareal: 1072 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 2009
  • Energimærke: B

3D TOUR

Beskrivelse

EKSKLUSIV VILLA MED SANS FOR KVALITET OG DETALJER

Drømmer I om trygge rammer for jeres børn og hverdagsluksus, hvor kvalitet, komfort og beliggenhed går op i en højere enhed, ja, så kan I godt forberede jer på den helt store forelskelse! Denne villa er en sand oplevelse, selv for de kræsne. Den store detaljerigdom og de mange delikate indslag fortjener at blive set med egne øjne, for nogle gange er ord simpelthen ikke nok.

Vi vil dog alligevel forsøge…

Jernbanevej er et nyere boligkvarter i Nr. Søby, hvor der gennem de senere år er spiret mange nye ejendomme op og mange børnefamilier er flyttet til. Det har skabt et spændende kvarter, hvor især hele familien kan nyde godt af den børnevenlige beliggenhed med sti til skole og børnehave samt Søby-Højslev Arena med bl.a. haller og motionscenter.

Denne betagende villa er opført i 2009 som et fuldmuret hus og med materialevalg fra øverste hylde. Alt fremtræder som en gennemtænkt helhed, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med noget. Sådan ser et luksuriøst hjem ud i dag.

Villaen er bygget op i ét attraktivt plan med en stor isoleret garage, der er fuldt integreret med boligen, så festlokalet hurtigt kan indrettes på livets mærkedage. Foran huset oplever I en stor flisebelægning ved indkørsel og indgang, samt en velplejet have, der tager sig godt ud, mens I bagved kan se frem til at nyde det lune sommerhalvår i den dejligste have, hvor solen kigger forbi fra alle vinkler. Særligt kan I glæde jer over den store, velanlagte terrasse, hvor I kan nyde et koldt glas vin over sommersalaten og de møre grillbøffer, som er tilberedt på grillen, der er godt placeret under overdækningen.

Husets indre er karakteriseret ved et stilfuldt look, præget af gode, integrerede løsninger samt velvalgte materialer af høj kvalitet hele vejen igennem. Der er gulvvarme i hele huset og masser af indbyggede spots.

Boligens helt store oplevelse er det åbne køkken alrum i forening med stuen, hvor I får en totaloplevelse med højt til loftet og store vinduespartier, der giver det mest fantastiske lysindfald. Her er intet mindre end et ægte feinschmeckerkøkken med vask i køkkenøen og et enestående kogearrangement med specialfremstillet emhætte. Alrummet har plads nok til det store spisebord, hvor den større familie har plads til hyggelige sammenkomster.

Prikken over i’et er den store murede søjle med pejseindsats, der kan nydes fra både stuen og alrummet. Den giver begge rum en ro og varme på en særlig stilfuld måde. Opholdsstuen kan som alrummet prale af de store vinduespartier fra gulv til loft. Her er der også rigeligt med plads til indretning af såvel sofahjørne og lænestole.

Den lækre stil fortsætter i de to badeværelser, som har en luksuriøs karakter med grebsfri skuffer i begge bad og væghængte toiletter. På det store badeværelse er der dobbelt brus, stor vask og 2 haner, så der er plads til alle. Det andet badeværelse har også bruseniche.

Der er 4 gode børneværelser og et soveværelse med eget walk-in-closet. Værelserne er fordelt så der er mulighed for at lave voksen- og børneafdeling, idet badeværelserne ligeledes ligger i hver sin afdeling.

Entreen har masser af indbyggede skabe og giver jer adgang til et skønt bryggers, tillige med med skabe og stort bordarrangement med vask. Her er endvidere plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der direkte adgang til huset store garage.

Velkommen i jeres nye hjem!

Kontakt