Kærvænget 18

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1934
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 137 m2
  • Grundareal: 989 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1972
  • Ombygget: 2004
  • Energimærke: C

Beskrivelse

STÅ OP TIL FJORDUDSIGT HVER MORGEN

Velkommen til Kærvænget, en skøn adresse, som placerer sig i første parket til Skive Fjord og fem – ti minutters cykeltur fra Skive midtby – og med børnevenlig cykelsti til Højslev – en fuldstændig kompromisløs beliggenhed. 

Med adresse på Kærvænget kan I slentre ned til fjorden på et splitsekund og nyde det rolige vand og de grønne omgivelser, der indbyder til et skønt udeliv. Ellers kan fjorden blot nydes på afstand med denne fantastiske udsigt, der er fra huset. Kvarteret omkranses af langstrakte og åbne vidder, der nemt udskiftes med Skives levende gadebillede, som ligger i kort cykelafstand herfra. Skive byder på alt lige fra uddannelsesinstitutioner, sportsfaciliteter, og til masser af dagligvarebutikker, teater og nogle skønne spisesteder langs havnen, som også indbyder til friluftsliv og sejlads. For børnene er der en skøn forbindelse ad cykelsti til Højslev området med skole, idrætsfaciliteter og gode indkøbsmuligheder.

Den fine beliggenhed er perfekt for en villa som denne, der ligger med den smukkeste udsigt over fjorden. Huset er opført i gule mursten, og råder over 137 indbydende m2. Den 989 m2 store grund sikrer jer et dejligt udeliv i haven, som ikke kræver meget vedligeholdelse, men derimod indbyder til mange hyggelige stunder på terrasserne, gartneri i drivhuset og familieaktiviteter på plænen. Til huset hører en integreret garage, der er opført i samme byggestil som huset og derved skaber et harmonisk udtryk.

Indenfor byder den veludnyttede 1- plans villa på en familievenlig planløsning, hvor hver enkelt m2 er udnyttet fuldt ud. Der er tre gode soveværelser, som alle har skabsplads, et gæstetoilet og et badeværelse med separat bruseniche, som gør det legende let for flere at bo under samme tag. I hjertet af boligen binder den store opholdsstue hele hjemmet sammen og giver direkte adgang til en dejlig udestue, som forlænger sommerperioden. Spisestuen ligger i forbindelse til køkkenet, der er indrettet med gode opbevaringsløsninger og mulighed for en lille spisekrog. Huset er pænt og velholdt, og alt er i lyse farver.

Hvad mere kan man ønske sig?

Kontakt