Karupvej 17

 • 175 m2
 • 8
 • 799.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1593
 • Beliggenhedsby: 7540 Haderup
 • Boligareal: 175 m2
 • Grundareal: 12440 m2
 • Værelser / stuer: 8
 • Byggeår: 1903
 • Ombygget: 1985
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Ude hvor vejene svinger, markerne mejes og det danske naturlandskab troner frem ligger dette dejlige landsted og pryder Karupvej i nummer 17. Vi befinder os i det midtjyske mellem Viborg og Holstebro, hvilket betyder, at naboerne er få og idyllen er stor. Placeringen er altså perfekt til den naturelskende familie, der trives med at have luft omkring sig og masser af privatliv. I kommer dog ikke til at være helt afskåret fra by og indkøbsmuligheder, for med blot 4 km til Haderup er der god adgang til både indkøb, skole og daginstitution. Derudover befinder I jer blot 30 minutter fra både Holstebro mod vest og Viborg mod øst, hvor I begge steder kan besøge specialbutikker og hyggelige restauranter.

Ejendommen er opført i flotte, røde mursten og med et mørkt tag. Fra Karupvej fører den grusbelagte indkørsel om til bygningens to garager, hvor familiens transportmidler kan stå i læ. På den anden side af huset er anlagt en hyggelig terrasse med bede og buske, og her kan I nyde mange timer med benene oppe på liggestolen i sommerens lune eftermiddagssol.

Indenfor dørene får I 175 veludnyttede og yderst mulighedsrige kvadratmeter, hvor hele familien i sandhed har god plads at brede sig på. Her får I nemlig fem gode værelser, som kan udnyttes lige efter behov; her er enten plads til soveværelser, til kontor, hobbyrum eller lignende. Derudover får I både et gæstetoilet og et stort badeværelse med både badekar og bruseniche. Boligens køkken står flot med hvide elementer og en lys, indbydende bordplade, og her får I også alle hårde hvidevarer og god skabsplads. Fra køkkenet er indgang til de to stuer, som også kan indrettes efter behov, og her har I ligeledes rigtig god plads at brede jer på. Huset indeholder desuden bryggers, et disponibelt rum og fyrrum.

Møbler kan medfølge.

Velkommen til!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5