Kastanievænget 36

  • 150 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 150 m2
  • Grundareal: 1319 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1976
  • Ombygget: 1996
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Vil I bo tæt på naturområde med Karup Å og skønne stisystemer? Så tag et kig på Kastanievænget 36, hvor der ligger den skønneste villa. Ejendommen danner de perfekte rammer for en rolig og tryg hverdag, og den er ligeså perfekt for jer, der ønsker at sætte jeres eget præg på drømmeboligen.

Denne mulighedsrige etplansvilla ligger perfekt tilbagetrukket på en rolig villavej i Skive. Ejendommen er opført i 1976, og den byder på 150 kvadratmeter bolig, en udestue på 20 kvadratmeter samt en garage og et hobbyrum på 36 kvadratmeter. En flot og veltrimmet have omkranser desuden hjemmet, og den vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber. Den ligger helt ugenert, og samtidig gemmer den på hyggelige terrasseområder, der naturligvis vender perfekt mod syd.

Køkkenalrummet placerer sig i boligens hjerte, og giver direkte adgang til udestuen, som virkelig er noget ud over det sædvanlige med bl.a. loft til kip. De store vinduespartier lader sollyset strømme ind fra morgen til aften, og man har samtidig den fineste udsigt ud over haven. Ved siden af ligger den store vinkelstue, og derudover byder boligen på tre værelser, et praktisk vaskebryggers, et badeværelse med badekar samt et gæstetoilet.

Ejendommen er trygt placeret i Egeris’s hyggelige villakvarter, og med denne beliggenhed kommer I ikke til at mangle noget. Se bare hvad I har indenfor 1.000 meter. Få hundrede meter fra hoveddøren har I Karup Å med natursti, Ådalskolen, daginstitution, Teknisk Skole, Handelsskole, supermarked og busstop. Og I har Skive Midtby, som breder sig ud kun 2,9 kilometer væk.

Denne spændende villa er uden tvivl et besøg værd!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5