Kastanievænget 36

  • 150 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 150 m2
  • Grundareal: 1319 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1976
  • Ombygget: 1996
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Vil I bo tæt på naturområde med Karup Å og skønne stisystemer? Så tag et kig på Kastanievænget 36, hvor der ligger den skønneste villa. Ejendommen danner de perfekte rammer for en rolig og tryg hverdag, og den er ligeså perfekt for jer, der ønsker at sætte jeres eget præg på drømmeboligen.

Denne mulighedsrige etplansvilla ligger perfekt tilbagetrukket på en rolig villavej i Skive. Ejendommen er opført i 1976, og den byder på 150 kvadratmeter bolig, en udestue på 20 kvadratmeter samt en garage og et hobbyrum på 36 kvadratmeter. En flot og veltrimmet have omkranser desuden hjemmet, og den vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber. Den ligger helt ugenert, og samtidig gemmer den på hyggelige terrasseområder, der naturligvis vender perfekt mod syd.

Køkkenalrummet placerer sig i boligens hjerte, og giver direkte adgang til udestuen, som virkelig er noget ud over det sædvanlige med bl.a. loft til kip. De store vinduespartier lader sollyset strømme ind fra morgen til aften, og man har samtidig den fineste udsigt ud over haven. Ved siden af ligger den store vinkelstue, og derudover byder boligen på tre værelser, et praktisk vaskebryggers, et badeværelse med badekar samt et gæstetoilet.

Ejendommen er trygt placeret i Egeris’s hyggelige villakvarter, og med denne beliggenhed kommer I ikke til at mangle noget. Se bare hvad I har indenfor 1.000 meter. Få hundrede meter fra hoveddøren har I Karup Å med natursti, Ådalskolen, daginstitution, Teknisk Skole, Handelsskole, supermarked og busstop. Og I har Skive Midtby, som breder sig ud kun 2,9 kilometer væk.

Denne spændende villa er uden tvivl et besøg værd!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5