Lærkebakken 47

  • 125 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 8831 Løgstrup
  • Boligareal: 125 m2
  • Grundareal: 785 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1998
  • Energimærke: C

Beskrivelse

På Lærkebakken 47 byder denne flotte etplansvilla indenfor, og her kan det næste kapitel i familiens liv udfolde sig på en vidunderlig ejendom med en god beliggenhed i det hyggelige Løgstrup.

Ejendommen befinder sig i et roligt villaområde ikke langt fra hovedgaden, hvor langstrakte vidder og grønne marker flugter rundt om kvarteret. Her kan man trygt overlade børnene til leg på egen hånd i de fredelige gader, og byens skole ligger desuden lige indenfor cykelafstand fra boligen. Familien kan glæde sig over en placering i et nært bysamfund tæt på indkøb, spisesteder og lokale butikker, og her er scenen sat for idylliske samværstimer med de nærmeste.

Huset er et klassisk, nyere hus med et flot valmet tag. Her er hele to carporte til parkering af alle slags transportmidler. Ejendommen indledes af en stor forhave belagt med fliser, og hele grunden omkranses af en tæt hæk, hvilket giver jer en privat baghave. Her står en overdækket terrasse klar til brug, når vejret er til det, og derudover medfølger en velholdt græsplæne, bålsted og endnu en afskærmet, stor terrasse. Haven byder ind med talrige hyggekroge til solrige eftermiddage i det fri, og på den største, sydvendte terrasse kan de sociale udestunder forlænges til langt ud på aftenen.

Inden døre fordeler husets 125 kvadratmeter sig på en familieideel planløsning med hele fire soveværelser, et walk-in closet, et praktisk bryggers, et stort badeværelse med bruseniche, et stort køkken alrum og en god stue med plads til de fyldige flydermøbler. Alle rum har en moderne indretning med gode lysindfald.

Denne smukke villa fortjener et ekstra kig – velkommen indenfor!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5