Landevejen 25

 • 96 m2
 • 3
 • 450.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 982
 • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
 • Boligareal: 96 m2
 • Grundareal: 770 m2
 • Værelser / stuer: 3
 • Byggeår: 1970
 • Energimærke: F

Beskrivelse

Naturen er i højsædet i dette lille landsbysamfund, hvor vi nu udbyder en gedigen og hjemlig etplansvilla med mange muligheder.

Ejendommen trækker sig godt tilbage fra Landevejen, så man her får en rolig og afskærmet beliggenhed. Villaen fra 1970 tager sig præsentabelt ud med rødpudset facade og kontrastfulde detaljer i den sorte sokkel og de hvide vinduer og døre. Den komplet aflukkede have strækker sig fra øst til vest omkring huset, så man får masser af solrige udearealer, der primært er anlagt med nemme, vedligeholdelsesfrie græsplæner. Men du får også dit eget drivhus og legehus til de små, samt en skøn, overdækket terrasse.

Garagen er integreret som en del af villaen og gemmer på et stort opbevaringsrum, fyrrum og et vaskebryggers. Her opfordres man næsten til at skabe sit eget hobbyværksted på den gode plads.

Selve boligen udgør 96 m2 med lyse gulve overalt og en velindrettet planløsning, der åbner for en bred køberskare. Entreen byder velkommen med masser af god skabsplads lige inden for døren til overtøj, sko og opbevaring. Herfra tager en god fordelingsgang over og lukker op til alle hjemmets rum. Man kan se frem til to store soveværelser, hvoraf det ene kommer med store, diskrete klædeskabe, et åbent køkken, et badeværelse med gulvvarme og den dejligste opholds- og spisestue.

Badeværelset fremstår nydeligt med lyse klinker, en separat muret brusekabine og gode skabsarrangementer i mørkt træ. I køkkenet får man rig mulighed for at indrette spiseplads til hverdagens små måltider. Selve køkkenet er opført som en hestesko i landlig stil med lyse elementer, flotte mosaikker på bagvæggene og naturligvis alt i hårde hvidevarer.

Endeligt byder den store stue på lys og hyggestunder. Det er her familien samles til lektielæsning, man kan flyde ud i sofaen til et afsnit af yndlingsserien eller dække op til romantiske middage. Og i sommerperioden kan terrassedørene åbnes op på vid gab til den overdækkede terrasse og lade ude og inde smelte sammen.

Fra adressen er der ikke langt til nærmeste skole, mens man bl.a. i Vestsalling, ca. 5 min. derfra i bil, kan finde pasningsmuligheder, indkøbsfaciliteter, lokale butikker og idrætstilbud. Skive er samtidig kun 11 km derfra, hvor der er et hyggeligt byliv, gågade, havnemiljø og meget andet.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5