Liljehaven 20

 • 142 m2
 • 5
 • 1.395.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1772
 • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
 • Boligareal: 142 m2
 • Grundareal: 1567 m2
 • Værelser / stuer: 5
 • Byggeår: 2003
 • Energimærke: C

Beskrivelse

Liljehaven, det lyder dejligt og idyllisk, og det er det skam også. Kvarteret udgør sit helt eget lille hjørne i udkanten af Jebjerg, hvor der er ro og fred. Nabolaget er blandt de nyeste på egnen; eksempelvis er denne villa opført i 2003, og alt inventar fremstår stadig flot og velholdt. Alle husene danner kreds omkring vejen, hvilket giver en ganske charmerende opstilling, som afspejler fællesskabet og det gode naboskab. 

På den udvendige front har ejendommen en flot udformning, som står omgivet af flere store terrassemiljøer og en super nem havegrund. I sommermånederne kan man nyde solens gang på himlen dagen lang fra de forskellige terrasser, og børnene kan invitere legekammerater forbi til rundbold på den bløde græsplæne. Det hele er holdt utrolig enkelt, men alligevel er der så mange muligheder.

Noget af det allerbedste ved villaen er dens eminente planløsning, hvor alt er samlet under ét tag på én etage. Den store garage med tilbygget ekstrarum er integreret med den øvrige bolig. Man kan således parkere bilen og dernæst bevæge sig direkte ind i hjemmets bryggers, hvor der både er plads til garderoben og til at ordne vasketøjet. Herefter er der adgang til det pragtfulde køkken-alrum med hvide konstruktioner og masser af spil i trægulvets strukturer. De indbyggede spotlys i loftet danner en spredt stjernehimmel over lokalet, der suppleres af dagslyset, som strømmer ind gennem vinduerne. I dagligstuen er der en fed detalje i form af den store karnap med glasfacade, som giver en fin udsigt til haven. Endelig er der plads til hele familien med i alt tre gode soveværelser plus et stort badeværelse med separat brusegrotte. 

Jebjerg har fået det romantiske tilnavn "Rosernes By" grundet de mange gartnerier i omegnen, og romantikkens store digter Jeppe Aakjær har sågar boet her engang. Byen har både skole, daginstitution og et stort udbud af sportsaktiviteter.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5