Livøvej 2

  • 49 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 49 m2
  • Grundareal: 3816 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 2005

Beskrivelse

Charmerende og velindrettet sommerhus fra 2005 på lukket grund.

Lad ferien udfolde sig i ét af landets smukkeste områder, hvor I kommer tæt på Limfjorden. I har god mulighed for at køre på tur ud i det jyske landskab og opleve nogle af de mange vidundere, som landsdelen har at byde på. Eller træk stikket ud og læn jer blot tilbage her på Livøvej 2, hvor det hyggeligste og mest charmerende fritidshus venter på at tildele jer mange skønne sommer- og ferieminder. Børn og voksne kan ad stisystem komme til badestranden og udnytte de store fællesarealer, som den veldrevne grundejerforening råder over.

Her er I sikret absolut fred, ro og idyl for alle pengene. Det fine, træbeklædte fritidshus befinder sig nemlig midt på en 3.816 kvadratmeter stor grund, hvor I kan nyde privatlivet og stilheden i fulde drag. Grunden er anlagt som en dejlig stor græsplæne, som kun kalder på en tur med plæneklipperen i ny og næ og ellers indbyder til, at børnene kan tumle og lege under den bagende sommersol. Omkring græsarealet rejser flere store, gamle træer sig, som bidrager til en ugeneret atmosfære, og endelig er der naturligvis også etableret flere skønne terrasser med plads til loungemøblerne, grillen og den store parasol.

Sommerhuset er velisoleret og kan let opvarmes med brændeovnen, selv en kold vinterdag, men der er naturligvis også elradiatorer. Sælger har ofte benyttet sommerhuset omkring jul og nytår.

Det moderne fritidshus kombinerer bekvemmelighed, komfort og hygge på et højt niveau, og hver eneste kvadratmeter udnyttet til fulde, hvilket skaber sovepladser nok til hele familien. Fritidshuset er nemlig både forsynet med et rummeligt soveværelse, hvor køje- eller dobbeltsengen snildt kan få plads i selskab med klædeskabet, samt en virkelig dejlig hems over køkken-alrummet, hvor børnene vil elske at sove! Dertil kommer det tilhørende anneks, som er perfekt til overnattende gæster.

Det er dog særligt den flotte indretning, der vil tiltrække jeres opmærksomhed, når I kigger jer omkring i huset. Det rå, lyse træ pryder hele boligen og skaber et varmt og traditionelt udtryk – præcist som et klassisk sommerhus skal være. Indretningen byder på entré, soveværelse, et lyst badeværelse med brusefaciliteter samt et sublimt køkken-alrum med højt til loftet og masser af lys fra de mange vinduespartier. Et virkelig, virkelig fantastisk rum, hvor I kan slappe af i hinandens selskab, lave mad, læse bøger og se film, mens popcornene popper under grydelåget. Dertil kommer det skønne anneks, der giver ekstra sengepladser til den store familie, her er både dobbeltseng og hems. Alt i alt kan der snildt redes op til 8 personer uden at skulle tage stuen i brug.

Det attraktive fritidshus venter på jer i det nordlige Salling, blot en kørt køretur og færgeovergang fra øen Fur, hvor I kan opleve fantastisk natur og klippeskrænter, samt tyve minutters kørsel fra Jesperhus Feriepark. I nærområdet findes små hyggelige byer, som fx Thise, hvor Thise Mejeri og ostebutik bestemt er et besøg værd. Dertil har I en halv time ned til Skive.

Er I klar til ferie? Så har vi huset, der kan sætte rammerne om det hele.

Kontakt