Livøvej 9

Information

  • Boligtype: Sommerhus
  • Ejerudgift pr. md.: 1026
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 91 m2
  • Grundareal: 2832 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1977
  • Ombygget: 2019

Beskrivelse

Fritidshus i udsøgt kvalitet med mange lækre detaljer og masser af plads.

Dette skønne og hyggelige fritidshus ligger trygt og roligt på Livøvej 9 – en fantastisk placering midt i det jyske landskab præget af grønne marker og fjordens blå bølger. Det her er stedet for jer, der søger et fristed under fantastiske himmelstrøg.

Fritidshuset ligger utroligt naturskønt med grønne vidder så langt øjet rækker, og samtidig er der mindre end 500 meter til stranden, hvor Limfjordens blå bølger bugter sig. Den brede sandstrand inviterer til solbadning, afslapning og lange gåture under åben himmel, og vandet står klar med friske dukkerter; uanset om det er en hed sommeraften eller en frostklar vinterdag. I får den danske natur, når den er bedst, og der er naturligvis ikke langt til hverken Roslev eller Skive, hvor I har indkøbsmuligheder og aktiviteter for store og små.

Huset er løbende moderniseret ude såvel som inde, og fremstår flot og indbydende. Huset har et klassisk ydre med sin sortmalede træfacade, nyere tag og hvide karme. Huset er omkranset af en fantastisk havegrund, der virkelig inviterer til afslapning. Det kan gøres på det store græsareal eller på en af terrasserne, der bades i sol fra morgen til aften. Men prikken over i’et må siges at være det store vildmarksbad, hvorfra I fx om aftenen kan læne jer tilbage i det varme vand og spotte stjernebilleder på himlen. Lyder det ikke skønt?

En af fritidshusets bedste kvaliteter er uden tvivl de mange sovepladser, som gør stedet oplagt for børnefamilien eller for jer, der gerne vil have mulighed for at invitere venner, familiemedlemmer eller ungernes kammerater med på en lille ferie. I alt er der tre dejlige soveværelser, som nemt kan indrettes med mange senge. Men husets største force er det store lyse opholdsrum, som samler køkken, spisestue og stue med brændeovn og plads til nærvær og samvær. Dertil kommer en fantastisk ekstra stue med et skønt lysindfald samt et indbydende badeværelse. I forlængelse af terrassen ligger et isoleret udhus med vaskemaskine, tørretumbler og ekstra toilet, samt en stor udestue, hvilket giver rigtig gode rammer for den store familie, til selskaber eller leg for ungerne. Sluttelig er der både brændeskur og en skøn havepavillon.

Dette fritidshus har hele pakken!

Kontakt