Lundøvej 125

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1675
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 191 m2
  • Grundareal: 3113 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1912
  • Ombygget: 1980
  • Energimærke: C

3D TOUR

Beskrivelse

Villa med fjordudsigt beliggende i den skønneste natur.

Drømmer I om fjordudsigt, smuk natur og masser af plads til hobbyliv? Så kan jeres drøm gå i opfyldelse her på Lundøvej 125 nær fjorden, ude i det smukke kuperede landskab.

Dette landsted er lokaliseret helt og aldeles fredfyldt og hele herligheden omkranses af en stor grund på 3.113 kvm. I det hele taget kan I bare glæde jer til at bo tæt på alt det gode, naturen har at tilbyde med kort afstand til både skovarealer og Limfjordens kystlinje, der byder på mange smukke oplevelser.

Til daglig kan I dog først og fremmest se frem til et liv med plads til store armbevægelser her ved jeres helt eget fristed, hvor bolig og passion er samlet i ét. Selve boligen er på hele 191 kvm og er opført tilbage i 1912, men har sidenhen fået en større ombygning og modernisering – resultatet taler sit tydelige sprog, så I kan bare læne jer tilbage og rykke jeres flyttekasser ind med det samme i de skønne rammer. Indretningen er lys og venlig og formår på fineste vis at mikse de oprindelige detaljer med en række nyere tilføjelser, hvilket tilsammen skaber en rigtig hyggelig atmosfære.

Fordelt over to etager får I mulighed for at indrette jer med mange værelser. I dag er der 3 værelser og 3 store stuer, så der kan snildt indrettes så den store familie kan få værelser nok. Dertil er der i alt 2 badeværelser i enheden, hvilket er yderst praktisk, når hele jeres store familie skal være klar, parat til start – ud af døren! Den store stue øverst oppe har brændeovn og et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer og er så rummelig, at der kan inddrages en del heraf til et stort soveværelse. Det er også fra denne stue I får den mest fantastiske udsigt til fjorden, og helt særligt for denne villa, så får I udsigt til begge sider, da Bådsgård Vig ligger mod vest og Lovns Bredning mod nord/øst. På førstesalen ligger der endvidere et værelse og et dejligt stort badeværelse med bruseniche og en forberedt sauna.

Fra husets entre i stueplan, kommer I som det første ind i det store lyse køkken, der ligger i direkte forbindelse med opholdsstuen, hvor der er indrettet med trappeopgang og en hyggelig pillebrændeovn. Fra opholdsstuen har I adgang til den skønneste spisestue, hvor I udover en kulinarisk oplevelse, kan tilbyde jeres gæster en dejlig udsigt mod fjorden og ligeledes en mulighed for at benytte udgangen til haven, hvis benene skal strækkes ud.

Stueplan indeholder desuden 2 værelser og et badeværelse med bruseniche, samt et bryggers med plads til såvel vaskemaskine som tørretumbler under bordarrangementet med vask. Som prikken over i’et er der fra bryggerset direkte udgang til de mange ekstra kvadratmeter i tilbygningen på 72 kvm. Denne tilbygning er indrettet med garage/hobbyværksted, et stort aktivitetsrum, et toilet samt en rigtig fin udestue, hvorfra der er udgang til en overdækket terrasse. Bygningen kan evt. anvendes til liberalt erhverv, da den tidligere har været anvendt til arkitektkontor.

Til ejendommen hører sluttelig en stor carport på 25 kvm, der ligger separat på den anden side af indkørslen.

Kig forbi, og se hvordan livet kan nydes i den skønne natur med fjorden i baggrunden.

Vi står klar til at fremvise herlighederne.

Kontakt