Lundøvej 128

Information

  • Boligtype: Fritidslandbrug
  • Ejerudgift pr. md.: 1766
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 143 m2
  • Grundareal: 78614 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1913
  • Ombygget: 1990
  • Energimærke: A2010

Beskrivelse

Fredfyldt beliggende landejendom på 7,8 hektar med kæmpe værksted og garageanlæg.

Smuk natur, hyggelig landejendom og masser af plads til hobbyliv samlet i én pakke. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre går drømmen i opfyldelse her på Lundøvej 128 nær fjorden og ude i det smukke, danske landskab.

Denne landejendom er lokaliseret helt og aldeles fredfyldt med god afstand til de nærmeste naboer. Endvidere omkranses hele herligheden af en stor grund på 6,5 hektar, der breder sig henover markerne og helt ned til den rolige Stadsborg Bæk, som smyger sig langs skellet i horisonten. Det øvrige areal på godt et par hektar ligger helt ned til fjorden. I det hele taget kan I bare glæde jer til at bo tæt på alt det gode, naturen har at tilbyde med kort afstand til både skovarealer og Limfjordens kystlinje, der byder på mange smukke oplevelser.

Til daglig kan I dog først og fremmest se frem til et liv med plads til store armbevægelser her ved jeres helt eget fristed, hvor bolig og passion er samlet i ét. Selve stuehuset er opført tilbage i 1913, men er løbende blevet moderniseret – resultatet taler sit tydelige sprog, så I kan bare læne jer tilbage og rykke jeres flyttekasser ind med det samme i de skønne rammer. Indretningen er lys og venlig og formår på fineste vis af mikse de oprindelige detaljer med en række nyere tilføjelser, hvilket tilsammen skaber en rigtig hyggelig atmosfære.

Fordelt over to etager får I mulighed for at indrette jer med fire værelser i alt, hvoraf de to er placeret oppe på 1. salen og de sidste to i stueplan. Dertil er der i alt tre badeværelser i enheden, hvilket er yderst praktisk, når hele jeres store familie skal være klar, parat til start – ud af døren! Reposen øverst oppe er så rummelig, at den snildt kan inddrages i indretningen som et hyggeligt lille arbejdsværelse, og nedenunder er der masser af plads til at samles i de to gode opholdsstuer samt i køkken-alrummet, hvor madlavning, fællesspisning og hyggesnak kan forenes. Endvidere fremviser stueplanet et stort, funktionelt bryggers til hverdagens huslige pligter samt et mulighedsrigt lokale, der eksempelvis kan bruges som spille-, multi- eller fitnessrum.

Det mest unikke ved denne ejendom er imidlertid de tilhørende udhusbygninger bestående af en kæmpemæssig garage med tre porte samt et fantastisk stort værksted – disse faciliteter er simpelthen et sandt drømmescenarie for mekanikeren; både den selvstændige og på hobbyplan.

Ejendommen har installeret varmepumpe med jordvarme og solcelleanlæg.

Sælger har udlejet jorden og der er også indgået lejeaftale med det lokale vandværk, der har til huse på ejendommen. Indtægter fra disse aftaler er ikke medregnet i de oplyste økonomiske forhold.

Kig forbi, og bliv klogere på de mange muligheder.

Kontakt