Lundøvej 66

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1550
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 198 m2
  • Grundareal: 1154 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1966
  • Ombygget: 2010
  • Energimærke: C

3D TOUR

Beskrivelse

Det dejligste hjem til jer med børn!

Er I en børnefamilie på udkig efter nye rammer og rigelig plads til fremtiden? Så er denne unikke villa det oplagte valg for jer, for her venter jer det dejligste hjem, som står helt klar til at danne rammen om jeres nye tilværelse. Huset vil charmere jer ved første øjekast, for udadtil står det i flot stil med moderniserede facader, tag og vinduer.

I vil straks føle jer hjemme her på Lundøvej 66, for indendøre venter jer 198 lækre kvadratmeter med plads til både hverdag og fest, og ikke nok med det, for huset omkranses også af den skønneste have til sommerdagene, så der er tale om den perfekte boligpakke til jer med børn. I får med det samme lyst til at udforske haven, som lokker med sol på den sydvestvendte fliseterrasse – og kan I forestille jer noget bedre end lyse sommeraftener, hvor der tændes op i grillen, mens haven fyldes med latter, og børnene leger frit på den store græsplæne? Grunden er på hele 1.154 kvm og grænser op til en masse træer, så man føler sig i skoven.

Men før I slår jer ned i havens grønne oase, skal I tage turen indenfor, hvor der venter jer den ene gode oplevelse efter den anden. To etager med en smagfuld indretning og en fantastisk rumfornemmelse – det er, hvad I møder, når I tager turen gennem jeres nye hjem, så glæd jer! Hele hjemmet bærer tydeligt præg af moderne opdateringer, og indretningen er holdt i hvide og lyse nuancer, hvilket skaber en venlig atmosfære, som gør det rart at være her.

Plads er der nok af, og planløsningen giver jer alt, hvad I kan ønske jer, for hver etage har sit eget stilrene badeværelse, men derudover får I også fem fine værelser. På jeres vej gennem huset vil I levende kunne forestille jer familielivet, der inden længe vil udspille sig i de indbydende rammer, og det gælder især, når I når til stuen og det store køkken-alrum, for her får I den bedst tænkelige kulisse for hverdagslivet med madlavning, lektier og hygge, og I kan også se for jer, hvordan der inviteres på festlige fødselsdage, der vil fylde rummene med gode minder.

Der er altså ikke en finger at sætte på de hjemlige rammer, og beliggenheden matcher, for der er kort afstand til Højslev St. hvor I finder alt hvad I har brug for, som fx skole, børnehave, gode indkøbsmuligheder, togforbindelse mv. Har I lyst til en vandretur ved vandet får I ikke langt til Lundø med den fantastiske natur. Her kan I vandre på Jelse Odde og og nyde den smukke udsigt over Limfjordens kringlede vige og bugter.

Velkommen til en dejlig tilværelse på Lundøvej 66!

Kontakt