Lundøvej 84

 • 229 m2
 • 6
 • 795.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1617
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 229 m2
 • Grundareal: 2023 m2
 • Værelser / stuer: 6
 • Byggeår: 1952
 • Ombygget: 2013
 • Energimærke: E

Beskrivelse

Denne 229 m2 store villa er løbende blevet moderniseret og fremtræder i dag i super flot stand. Grunden er på 2023 m2, og haven er en fryd for øjet. Farverige blomsterbede, grønne planter og frodige træer giver en ugeneret og smuk ramme om udelivet.

 Vi befinder os i Højslev Kirkeby, ikke langt fra dagligvarebutikker og en populær skole i Højslev. Der er heller ikke langt til det naturskønne område ved Lundø. Her er der rig mulighed for fiskeri, surfing og friske svømmeture i det klare vand. Skive ligger cirka 10 kilometer fra adressen, og her finder I et væld af spændende specialbutikker. Det er tydeligt at se, at nuværende ejer løbende har renoveret ejendommen. Der er blandt andet en tilbygning, som består af tre værelser og et lækkert, stort badeværelse med hjørnespa. Det andet badeværelse er fra 2014, og det flotte køkken fremtræder også næsten som nyt. I kan også glæde jer over en flot sammenhængende stil, og det suveræne lysindfald skaber en dejlig atmosfære. Vi begynder rundvisningen i den store, flotte vinkelstue med smukt snedkereret loft. Her er masser af indretningsvenlige kvadratmeter, og via franske døre er der forbindelse til endnu en stue, hvorfra der er udgang til et stort terrasseområde. Køkken-alrummet giver jer en fantastisk arbejdsramme og et dejligt sted at samles om lektielæsning og hyggelige spilaftener. Der er masser af opbevarings- og bordplads, og eksklusive hårde hvidevarer gør madlavningen til en leg. Fra køkkenet er der ligeledes udgang til en terrasse. Udover de tre værelser i tilbygningen er der også et ekstra stort værelse med indbygget skab. Endelig er der et praktisk bryggers samt et gangareal og en entré. På første sal er der yderligere to værelser – perfekt som kontor eller legeafsnit for familiens mindste. Kælderen egner sig perfekt til opbevaring, og hernede er der to disponible rum og et gangareal, hvorfra der er udgang til haven. I får en suveræn ramme om udelivet. Det store, flotte terrasseområde inviterer til familiemiddage under åben himmel, og herfra kan I sidde og nyde de smukke farver og dufte. Nederst i haven er der havepavillon og bålplads. Der er også god plads til sjove aktiviteter såsom fodboldkampe og gemmelege. Bilen kan parkeres i indkørslen, og foran ejendommen er der en nydelig forhave. Kort opsummeret: en flot moderniseret familievilla på en dejlig stor grund med et smukt haveanlæg. Hertil kommer en fredelig beliggenhed tæt på by og natur.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5