Lupinmarken 32

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2178
  • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
  • Boligareal: 129 m2
  • Grundareal: 602 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 2000
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen til Vestbyen i Viborg – et drømmescenarie for børnefamilien, eller dem som sætter pris på god kvalitet.

Lupinmarken 32 byder velkommen til en flot fuldmuret villa fra 2000, der udmærker sig med en nem have, terrasse og en mulighedsrig planløsning. Huset har en rolig placering på et lukket vænge og lige op til et skønt friareal – værsgo, tag et kig indenfor!

Etplansvillaen byder på 129 m2 attraktiv beboelse + et integreret rum på 15 m2, der er registreret som udhus i forbindelse med carporten. Rummet er dog isoleret og der er lavet udgang fra bryggerset, så der er fine anvendelsesmuligheder. På grunden er der rig mulighed for at nyde den nemme have og den delvist overdækkede terrasse. Villaen har integreret Nilan ventilationssystem og er bygget i 2000 og serverer gode, gedigne materialer samt et charmerende udtryk. Huset er meget velholdt og har en ualmindelig nem vedligeholdelse for fremtiden, da der bl.a. er mahognivinduer og døre, sortglaseret tegltag og zinkbeklædt udhæng. 

Den store stue fungerer som hjemmets ultimative samlingspunkt med plads til at dyrke de nære familierelationer og indrette med alskens bløde møbler, tv-hjørne og spiseområde. En halvvæg adskiller stuen fra det lyse køkken, der prydes af hvide materialer. Huset bryggers indeholder alle de praktiske behov, med masser af skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler i arbejdshøjde. I vil også nyde godt af hele to badeværelser – begge med separat bruseniche og det ene også med et indbydende spabad.

Og endelig har vi naturligvis hjemmets tre potentielle soveværelser. To af dem indeholder indbyggede skabe, og det er oplagt at indrette et forældresoveværelse samt to børneværelser. Dog er det helt op til jer, hvordan I vælger at udnytte planløsningen, så den passer til netop jeres behov og familiekonstellation.

Har boligens hjerterum endnu ikke overbevist jer? Så vil beliggenheden i Viborg måske gøre udslaget. Lupinmarken 32 ligger i et dejligt og trygt villakvarter med to minutters gang til Børnehaven Lupinmarken. Endvidere ligger Vestervangs skolen kun 800 meter fra hoveddøren. Hvis I er til naturoplevelser, vil I få hurtig adgang til skønne skovstier i Undallslund Skov, som I har indenfor 1.000 meter.

På cyklen når I byens centrum i løbet af få minutter – så bliver det ikke meget bedre!

Kontakt