Margretevej 13

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1930
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 157 m2
  • Grundareal: 830 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1966
  • Ombygget: 1990
  • Energimærke: D

3D TOUR

Beskrivelse

Velkommen til denne 157 kvm. rummelige villa på Margretevej 13 i Vinde ved Skive, en villa, hvor lyse detaljer, store rum, en dejlig have og en rigtig god planløsning må siges at være nøgleordene.

Margretevej er en blind villavej, hvor ingen trafikstøj, gode naboer og ikke mindst grønne arealer er, hvad I får med i købet af matriklen. Selv om I her på Margretevej 13 vil føle jer uforstyrret, betyder det ikke, at der er langt til både skole, institutioner og indkøbsmuligheder. Nej, for der er faktisk ikke mere end 10 min. på cykel til indkøbsmuligheder i det såkaldte City Vest, og ellers kan I cykle den anden vej ind mod Skive midtby, og på blot 13-15 min. kan I stå midt i den hyggelige og dynamiske gågade med gode butikker og spisesteder.

Nærmiljøet er rigt på muligheder for både store og små, for én af Skives absolutte kendetegn er det gode forenings- og idrætsliv. Ligegyldigt om I er til golf, svømning, tennis, fodbold eller håndbold, er det bare at komme i gang, for I har under 2 km. til golfbanen, 5 km. til de eftertragtede atletikbaner og atletikhallen samt en rask cykeltur på 20 min. til Skive Hallerne, hvor de gode håndboldbaner, svømmehallen samt træningsbaner for de lokale fodboldhold ligger op ad.

Planløsningen lader intet tilbage at ønske, for den udnytter hver en kvadratmeter, så I får blandt andet 2 badeværelser, begge med bruseniche og et har tilmed en skøn sauna, og der er herudover hele fire fine soveværelser. Endnu et stort plus er bryggerset, som har egen indgang, og dette rum giver jer nogle praktiske kvadratmeter, der ofte står højt på børnefamiliens ønskeliste, for her får I plads til både vaskefaciliteter, opbevaring, overtøj og børnenes skoletasker.

Dette skønne hjem bindes sammen af de to herlige opholdsrum, nemlig spisekøkkenet og den store vinkelstue, som sætter den perfekte kulisse for samvær og familietid. Det er nemt at forestille sig, hvordan aftensmaden tilberedes, mens de øvrige familiemedlemmer slår sig ned omkring spisebordet, og samtalen kører uden afbrydelser. Fra stuen er der også adgang til en fantastisk udestue, der er med til at forlænge sommerhalvåret. Endvidere er der direkte udgang til en dejlig flisebelagt gårdhave, hvor der er rigelig med læ. Takket være de mange vinduer i udestuen får I en smagsprøve på, hvad der venter jer udenfor. Haven er nem at passe med den store græsplæne, med plads til børnenes leg på trampolinen eller med et livligt boldspild. Her er fine udendørs omgivelser for en børnefamilie. Haven orienterer sig samtidig perfekt mod sydvest, så på fliseterrassen er der lagt op til lyse sommeraftener med grillhygge og aftensol.

Der er tilhørende garage og udhus på i alt 54 kvm.

Velkommen til Margretevej 13!

Kontakt