Markvænget 19

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1681
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 138 m2
  • Grundareal: 961 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1964
  • Energimærke: F

3D TOUR

FLYFOTO

Beskrivelse

Det hyggelige Dommerby har måske den dejligste beliggenhed af alle Skives omkringliggende bydele. Her er en venlig atmosfære og en hyggelig stemning, der understreges af de grønne marker og åbne vidder, der omkranser Dommerby. Her ligger en børnehave og samtidig er I kun en kort cykeltur fra Højslev skole, handlemuligheder og togstation, der sikrer jer en nem og bekvem hverdag, hvor I aldrig vil mangle noget. Området har også et meget aktivt lokalmiljø, der byder på masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre. Både stadion og Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder, med bl.a. motionscenter og friluftsbad. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele! Her er der helt igennem skønt!

Den fine beliggenhed er perfekt for en villa som denne. Huset er opført i røde mursten, og råder over 138 indbydende m2. Den 961 m2 store grund sikrer jer et dejligt udeliv i haven, som ikke kræver meget vedligeholdelse, men derimod indbyder til mange hyggelige stunder på terrasserne, gartneri i drivhuset og familieaktiviteter på plænen. Til huset hører en både en garage og en carport.

Indenfor byder den veludnyttede villa på en familievenlig planløsning, hvor hver enkelt m2 er udnyttet fuldt ud. Der er fire gode soveværelser, et badeværelse med separat bruseniche, samt et gæstetoilet. I hjertet af boligen ligger den store vinkelstue med store vinduespartier, der giver det skønneste lysindfald, og fra stuen er der direkte adgang til køkkenet. Køkkenet har masser af bordplads til madlavning og der er samtidig rigeligt med skabsplads. Slutteligt er der den store hall, der forbinder indgang og adgang til de forskudte plan, hvor den lille kælder endvidere har baggang og fyrrum med træpillefyr. Som en ekstra detalje er der jfr. energimærkningen installeret et solvarmeanlæg der producerer varme til brugsvand.

Hvad mere kan man ønske sig?

Er det her, I skal bo? Så kontakt os for en fremvisning i dag. Vi glæder os til at vise jer Markvænget 19 i Dommerby.

Kontakt